breaking news Νέο

Παρών και στα…δύσκολα

Παρών και στα…δύσκολα

Η συγκινητική προσφορά από όλη τη χώρα φτάνει στη Θεσσαλία, δίνοντας κυρίως ελπίδα και δύναμη στους κατοίκους, για να συνεχίσουν τις ζωές τους.

Ο Δημήτρης Σαμαράς, πρόεδρος σωματείων πωλητών λαϊκών αγορών Ν. Ημαθίας, ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει προϊόντα που διαθέτουν οι μικροπωλητές των λαϊκών αγορών, παραγωγοί και έμποροι για τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

«Τις προηγούμενες ημέρες συγκεντρώσαμε και στείλαμε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα νερού, που είναι το πιο σημαντικό αγαθό σε έλλειψη και το έχουν άμεση ανάγκη οι πληγέντες. Το επόμενο διάστημα συγκεντρώνουμε τρόφιμα, ρούχα και ό,τι άλλα προϊόντα διαθέτουν στους πάγκους τους οι μικροπωλητές και θα σταλούν στη Θεσσαλία, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό της Αλεξάνδρειας, που είμαστε βέβαιοι ότι θα πάνε στο σωστό προορισμό », ανέφερε ο κ. Σαμαράς σε σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ και σημείωσε πως τα δύο σωματεία πολιτών λαϊκών αγορών Ημαθίας είναι από τα πιο ενεργά στη Βόρεια Ελλάδα σε θέματα αλληλεγγύης και το αποδεικνύει έμπρακτα με τους πάγκους αγάπης. «Δεν είμαστε μόνο στη λαϊκή, για να ψωνίζουν οι καταναλωτές, είμαστε και για τα δύσκολα».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής