breaking news Νέο

Απεργιακές συγκεντρώσεις σε Νάουσα και Βέροια

  • Απεργιακές συγκεντρώσεις σε Νάουσα και Βέροια
  • Απεργιακές συγκεντρώσεις σε Νάουσα και Βέροια
  • Απεργιακές συγκεντρώσεις σε Νάουσα και Βέροια
  • Απεργιακές συγκεντρώσεις σε Νάουσα και Βέροια

Μαχητικές ήταν οι απεργιακές συγκεντρώσεις του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας σε Βέροια και Νάουσα. Εργαζόμενοι και σωματεία έδωσαν αγωνιστικό παρόν καταδίκης του αντεργατικού νομοσχεδίου.

 

Στη Βέροια παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν από τον ταμία του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας και του σωματείου εργαζομένων στο Βαρβαρέσο, Μπαχαρίδη Χρήστο, τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ νομού Ημαθίας  Παπαστεργιοπουλο Φίλιππο. Ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας, Νατζμέ Νικόλαος.

 

Στη Νάουσα χαιρέτησαν εκ μέρους των σωματείων συνταξιούχων ΟΑΕΕ – ΙΚΑ ο Κοτσεκίδης Ηλίας, πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νάουσας, του σωματείου εργαζομένων στο Βαρβαρέσο ο Παναγιώτης Κουτσουπιάς, της αγωνιστικής συσπείρωσης εμπόρων ο Νίκος Μάντσιος, του συνδικάτου γάλακτος τροφίμων και ποτών Ημαθίας Πέλλας ο  Δήγκας Δημήτρης, του σωματείου εργαζομένων στο Δήμο Νάουσας η Μπόσκου Μαρία, του SOS Βέρμιο ο Γιώργος Κασαπίδης.

 

Ενώ την κεντρική ομιλία έκανε η Χρυσάνθη Μπόλα αντιπρόεδρος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας “Γεώργιος Βουτυράς”. Καταδικάζοντας τον αντεργατικό “έκτρωμα” και τονίζοντας ότι στον πόλεμο που μας κήρυξαν απαντάμε με πόλεμο και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις  στην μάχη  για να καταστήσουμε αυτό τον νόμο ανενεργό. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.


Απεργιακές συγκεντρώσεις σε Νάουσα
Απεργιακές συγκεντρώσεις σε Βέροια
Απεργιακές συγκεντρώσεις σε Βέροια

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής