breaking news Νέο

Ο Τάσος Μπαρτζώκας από το βήμα της Βουλής : «Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο ενδυναμώνει τη θέση του εργαζομένου και ενισχύει τα δικαιώματά του»

Ο Τάσος Μπαρτζώκας από το βήμα της Βουλής : «Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο ενδυναμώνει τη θέση του εργαζομένου και ενισχύει τα δικαιώματά του»

            Ο Βουλευτής επεσήμανε, πως πρόκειται για μία φιλεργατική νομοθετική πρωτοβουλία που δημιουργεί ένα πιο αποτελεσματικό και προστατευτικό πλαίσιο για κάθε εργαζόμενο.

            Ο Τάσος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για ένα φαινόμενο που όλοι γνωρίζουμε, αυτό της απασχόλησης σε πολλαπλούς εργοδότες. Μάλιστα, τόνισε, ότι η Κυβέρνηση νομιμοποιεί αυτό που ήδη λειτουργεί στην πράξη, προς όφελος του εργαζομένου που κατοχυρώνει πια όλα τα δικαιώματά του.

            Ο Βουλευτής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους ψευδείς ισχυρισμούς που διακινούνται από την Αντιπολίτευση, ότι δήθεν καταργείται το οκτάωρο.  Και τόνισε, πως κανένα κεκτημένο εργασιακό δικαίωμα δεν θίγεται, ενώ η προστασία του εργαζόμενου είναι απαράβατη προτεραιότητα για αυτή την Κυβέρνηση, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές αυτά τα τέσσερα χρόνια.

            Πρόκειται -όπως ανέφερε ο Βουλευτής- για διατάξεις που ενδυναμώνουν τη θέση του εργαζομένου, στοχεύουν στην εξάλειψη της αδήλωτης εργασίας και για άλλη μία φορά αυξάνουν το εισόδημα των εργαζομένων.  Τονίζοντας, ότι η Κυβέρνηση τολμά για άλλη μία φορά να κάνει αλλαγές που πηγαίνουν τη χώρα μπροστά.

Παρατίθεται link της σχετικής ομιλίας του Βουλευτή:

?feature=shared">?feature=shared


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής