breaking news Νέο

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης»

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης»

Επειδή έρχεται και επανέρχεται το θέμα του αποκλεισμού της παράταξης "Μαζί Αλλάζουμε" από τις εκλογές του Οκτώβρη και η προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών σε τρίτους, οφείλουμε ως "Ώρα Ευθύνης" να αποσαφηνίσουμε τα εξής:

- είναι απλό και αποδεκτό από όλους, πλην πολιτικά υποκριτών, ότι η ευθύνη βαρύνει εξ ολοκλήρου την επικεφαλής της παράταξης κα Κουρκουτά! Ακόμη και αν η συγκεκριμένη ευθύνη κατάρτισης του συνδυασμού είχε ανατεθεί σε πρόσωπο ή πρόσωπα της παράταξης, ακόμη και τότε, έναντι της κοινωνίας και των υποστηρικτών του συνδυασμού η ευθύνη παραμένει και πάλι εξ ολοκλήρου στην κα Κουρκουτά. Μην αναζητάτε τρίτους λοιπόν.

- αναφορικά με την επισήμανσή μας ότι δεν ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη, να διευκρινίσουμε ότι δεν παύει να είναι μια "μάχη" δημοκρατίας. Και κάναμε ότι θα κάνατε και σεις, αν είχαμε υποπέσει εμείς στο ίδιο λάθος. Ζητήσαμε εφαρμογή του νόμου! Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Όμως θα πρέπει να προσθέσουμε και ότι θεωρούμε τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο "Μαζί Αλλάζουμε" πολιτικούς αντιπάλους, όχι μισητούς εχθρούς. Συνεπώς αναγνωρίζουμε σε πολλά πρόσωπα και δυνατότητες και ανιδιοτέλεια, που θα λείψουν την επόμενη πενταετία. Ναι, θα λείψουν! Γιατί σας εκπλήσσει; Επαναλαμβάνουμε λοιπόν για μια ακόμη φορά την πρόθεσή μας, πως όποια από τα στελέχη αυτά μπορούμε να αξιοποιήσουμε την επομένη για το καλό του τόπου μας, θα το κάνουμε χωρίς τον παραμικρό δισταγμό.

Για τον συνδυασμό "Ώρα Ευθύνης"
Ο επικεφαλής
Παναγιώτης Γκυρίνης, Δήμαρχος Αλεξάνδρειας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής