breaking news Νέο

Πολύπλευρη προβολή της Ημαθίας στην Κύπρο μέσω δράσης που χρηματοδοτεί η Αντιπεριφέρεια

Πολύπλευρη προβολή της Ημαθίας στην Κύπρο μέσω δράσης που χρηματοδοτεί η Αντιπεριφέρεια

Αναχώρησε χθες για την Κύπρο η αποστολή της Ημαθίας που θα παραστεί στην εκδήλωση Connect in Cyprus που διοργανώνει το Thessaloniki Convention Bureau αύριο Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 στη Λευκωσία της Κύπρου. Η Ημαθία είναι ο πρωταγωνιστής της εκδήλωσης και στο πλαίσιο αυτό θα προβληθούν στο κοινό της Κύπρου, τοπικά σημεία τουριστικού, αρχαιολογικού, ιστορικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος. Πρόκειται για μια ακόμη δράση που χρηματοδοτεί η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας στο πλαίσιο του προγραμματισμένου σχεδιασμού της για την εξωστρέφεια της περιοχής και την τουριστική προβολή της.

Επικεφαλής της ημαθιώτικης αποστολής είναι η Μαρία Ανδρεάδου από το γραφείο Τουρισμού της Π.Ε. Ημαθίας κι από την πλευρά του Thessaloniki Convention Bureau επικεφαλής είναι η διευθύντρια Ελένη Σωτηρίου και ο Δημήτρης Γιαννίτης του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Στην αποστολή της Ημαθίας μετέχουν και εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας, του Συνδέσμου Οινοποιών - Αμπελουργών Νάουσας και του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ

Με αφορμή την εκδήλωση της Ημαθίας στην Κύπρο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης δήλωσε:

«Έχουμε ένα συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο δημιουργικής εξωστρέφειας και στοχευμένης τουριστικής προβολής της Ημαθίας που το υλοποιούμε σχολαστικά όλα αυτά τα χρόνια και σημειώνει επιτυχία στην πράξη. Διαφημίζουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων της Ημαθίας και προβάλουμε τα τουριστικά σημεία της περιοχής καθώς και τα μοναδικά ιστορικά, θρησκευτικά και αρχαιολογικά σημεία της. Αυτός είναι και ο σκοπός της προωθητικής δράσης που χρηματοδοτούμε στην Κύπρο, συνεργαζόμενοι με το Thessaloniki Convention Bureau τους οποίους και ευχαριστώ για τη γόνιμη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια για την προβολή της Ημαθίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες μου καθώς και τους τοπικούς φορείς που στέκονται στο πλευρό μας, στηρίζουν την προσπάθειά που κάνουμε και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της. Όλοι μαζί έχουμε έναν κοινόν σκοπό που δεν είναι άλλος από την σωστή, σύγχρονη και εξωστρεφή προβολή της Ημαθίας και η μέχρι τώρα επιτυχία που σημειώνουμε δεν είναι μόνο επιτυχία της Αντιπεριφέρειας ή του Αντιπεριφερειάρχη, είναι επιτυχία της κοινής προσπάθειας που κάνουμε όλοι μας. Κι έτσι θα συνεχίσουμε».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής