breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πρεμιέρα με αμφίρροπες αναμετρήσεις

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πρεμιέρα με αμφίρροπες αναμετρήσεις

Πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο στο πρωτάθλημα  της Α' κατηγορίας της Ενωσης μας, που φέτος διεξάγεται με ένδεκα ομάδες. Και τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής να θεωρούνται λίγο - πολύ φυσιολογκά αν βέβαια μπορεί κάποιος να αξιολογήσει τόσο νωρίς τις δυνατότητες μιας ομάδας.

Στα πέντε παιχνίδια που διεξήχθηκαν είχαμε τρεις νίκες των γηπεδούχων ενω σε δυο επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι μετην ισοπαλία να μην κάνει την εμφάνιση της σ' αυτήν την πρώτη αγωνιστική.

Σημειώθηκαν 16 τέρματα από τα οποία εννέα πέτυχαν οι γηπεδούχοι και επτά οι φιλοξενούμενοι.

 

ΝΑΟΥΣΑ - ΚΑΒΑΣΙΛΑ 2-1: Η Νάουσα παρότι από νωρίς βρέθηκε σε μειονεκτική θέση αφου στο 5ο μόλις λεπτό αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Κωστογλίδης που ανέτρεψε τον Βουλγαράκη, ενω ήταν έτοιμος να σκοράρει και συγχρόνως έμεινε πίσω και στο σκορ (ο διαιτητής του αγώνα κ. Μελιτζανίδης συγχρόνως κατελόγησε πέναλτι που αξιοποίησε ο ποδοσφαιριστής που το κέρδισε) κατάφερε με υπερπροσπάθεια να ανατρέψει το σε βάρος της τέρμα και να πάρει την νίκη και τους πρωτους τρεις βαθμούς με αντίπαλο μια αξιόμαχη ομάδα την ΑΕ Καβάσιλας με 2-1.

Το 1-1 ήρθε στο 10' με γκολ του Χίσα, ενω στο 52' ο Τσιάμπας έγραψε το τελικό 2-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Χαλατζιούκας - Ζαχαριάδης).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 3-1: Το Μακροχώρι ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και αφου έχασε πέναλτι με τον Τσακαλίδη, πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον νεαρό Γιάννινα στο 23'. Ο Αγιος Γεώργιος ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το γκολ που δέχθηκε και στο 40' έφερε το αποτέλεσμα στα ίσα με γκολ του Γερμάνη.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δυο τέρματα στην επανάληψη με τους Σαρκατζή (47') και Σούγκαρη (76') και έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Ζουρνατζιδης - Τσίτσης).

ΠΑΤΡΙΔΑ - ΜΕΛΙΚΗ 3-1: Πετυχαίνοντας δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο η νεοφώτιστη στην Α' κατηγορία Πατρίδα με τους Χολέβα στο 22' και τον Χατζόπουλο στο 26' κατάφερε να πάρει την νίκη με αντίπαλο την Μελίκη, που είχε μειώσει με τον Λίπε στο 49' και να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα. Το τελικό 3-1 έγραψε στο 53' ο Γκουγκούτας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Σαμαράς - Πιπερίδης).

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-2: Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα η νεανική ομάδα των Τρικάλων που κέρδισε στο Ζερβοχώρι τον τοπικό Ατλα με 2-1.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν αμφίρροπο με τα Τρίκαλα να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 41' με τον Ριζόπουλο.

Στο 62' η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε με γκολ του Π. Τηλκερίδη για να γράψει το τελικό 1-2 τρία λεπτά αργότερα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Ριζόπουλος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης που απέβαλε τους Νικολόπουλο στο 85' και τον Ριζόπουλο στο 87' αφήνοντας με 9 ποδοσφαιριστές τους φιλοξενούμενους.

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 0-2: Με δυο γκολ που πέτυχε στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού η Επισκοπή πήρε το γειτονικό ντέρμπι του Κοπανού με αντίπαλο τον τοπικό ΓΑΣ. Το παιχνιδι ήταν αμφίρροπο στην μεγαλύτερη διάρκεια του με τους νεοφώτιστους στην κατηγορία να αποδεικνύονται πιο αποτελεσματικοί και με τέρματα του Καρυπίδη (75΄) και Λούρη (83') να παίρνουν την νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκαλαϊτσης (Γκόγκος - Μητρόπουλος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής