breaking news Νέο

Αγιασμός στο τμήμα Παραδοσιακής Χορωδίας του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας

Αγιασμός στο τμήμα Παραδοσιακής Χορωδίας του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας

    Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία του Συλλόγου ο Αγιασμός επ’ ευκαιρία της έναρξης μαθημάτων της Παραδοσιακής Χορωδίας !

Τον Αγιασμό ετέλεσε ο Πάτερ Χαραλαμπος του Ι.Ναού της Υπαπαντής  με καθήκοντα ψάλτου τον Χοράρχη μας Ι.Κουτσιμανή, παρουσία των μελών του Δ.Σ και μελών κ φίλων του Συλλόγου.

     Την εκδήλωση ετίμησαν με την παρουσία τους ο νυν Δήμαρχος και υποψήφιος της παράταξης  ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ Κ.Βοργιατζίδης καθώς και οι υποψήφιοι Σύμβουλοι : Ασλάνογλου , Τσαχουρίδης, Βασσος , Ρούσσος και Σαμανίδης .

Επίσης ο επί κεφαλής της παράταξης ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ υποψήφιος Δήμαρχος Κ.Παλουκίδης και οι υποψήφιοι Σύμβουλοι : Σακαλής,Τζιτζής, Παπαδόπουλος, Παπατζίκου Βίκυ!

    Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε  πλούσιος μπουφές με εδέσματα που επιμελήθηκαν οι κυρίες της Χορωδίας !

Υ.Γ. 1 Λόγω νέων εγγραφών μελών στη Χορωδία, η αίθουσα των γραφείων αποδεικνύεται μικρή για να χωρέσει τα 45 μέλη της.Ετσι από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου οι πρόβες θα γίνονται στην Ενοριακή αίθουσα του Ι.Ν.Αγίων Αναργύρων  στην οδό Αντωνιάδη , απέναντι από την Στέγη Γραμμάτων κ Τεχνών.

Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο του Ναού Πατέρα-Παύλο Σταματά και τον αρχιμανδρίτη Πατέρα-Καλλίνικο για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας !

Υ.Γ.2 Μετά το τέλος της εκδηλωσης μια μικρή έκπληξη μου επεφύλαξε η πρόεδρος του Συλλόγου και το Δ.Σ.

Λόγω της προχθεσινής παραμονής 25/9 των γενεθλίων μου, ετοίμασε τούρτα με το κεράκι (δεν χωρούσαν βλέπετε τα 77) και το σχετικό Happy Birthday από τους παρευρισκόμενους φίλους!

Ωραίες στιγμές ,συγκινητικές !

Σας ευχαριστώ όλους εκ βάθους καρδιάς για την τιμή!

 

ΚΑΛΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ  ΠΕΤΥΧΗΜΈΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

εκ του Δ.Σ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής