breaking news Νέο

Αγιασμός για την έναρξη της χρονιάς τελέστηκε στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Αγιασμός για την έναρξη της χρονιάς τελέστηκε στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τα μέλη του συλλόγου μας στον καθιερωμένο αγιασμό  την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου για την αρχή της χρονιάς.  Τον αγιασμό τέλεσε ο Π. Ναθαναήλ και ευχήθηκε στον σύλλογο να έχει μία καλή και παραγωγική χρονιά.

Πλήθος γονέων και μαθητών του συλλόγου μας ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους δασκάλους χορού και μουσικών οργάνων για τις ώρες διεξαγωγής των τμημάτων.

Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι όπου συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, χοροδιδάσκαλοι και οι γονείς με τα παιδιά τους. Στη λύρα, το αγγείο και το τραγούδι οι δάσκαλοι της λέσχης  Χρήστος Καλιοντζίδης και Βασίλης Φωλίνας και φυσικά έπαιξαν και  τραγούδησαν τα παιδιά της Λέσχης.

Γλέντι βέβαια χωρίς  τα ψητά και  τα απαραίτητα  αναψυκτικά και ποτά  δεν γίνεται  και γι’ αυτό πρέπει να  ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κύριο Πρόδρομο Καλδερίμογλου και την εταιρεία Mr. Beef για την ευγενική χορηγία των κρεάτων που δωρεάν διανεμήθηκαν στους παρευρισκόμενους. 

            Οι εγγραφές συνεχίζονται  στη Γραμματεία της λέσχης στο Πανόραμα Βέροιας ( Λ. Πορφύρα 1). Τηλ. επικοινωνίας-ενημέρωσης : 2331072060 Κυριακή και  Πέμπτη,  Ώρες : 5-9μμ και 6973556255 (πρόεδρος) και  6984860096(χοροδιδάσκαλος).

          

Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                   Η Γ. Γραμματέας
Καπουρτίδης Χαράλαμπος                              Τογκουσίδου Ευαγγελία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής