breaking news Νέο

Μηνύματα υπέρ ενότητας και εξωστρέφειας από Θεοχαρόπουλο-Καλπάκη

Μηνύματα υπέρ ενότητας και εξωστρέφειας από Θεοχαρόπουλο-Καλπάκη

Στη γραμμή υπέρ της ενότητας κινούνται ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, τέως διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, και Στέργιος Καλπάκης, τέως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Παρά το γεγονός ότι έμαθαν ότι αντικαθίστανται, αντίστοιχα, από τον Γιώργο Τσίπρα και τη Δώρα Αυγέρη, από τα μέσα ενημέρωσης, δηλώνουν παρόντες στην προσπάθεια το κόμμα να έχει νικηφόρα πορεία στο μέλλον.

Με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εύχονται καλή επιτυχία στους αντικαταστάτες τους και υπόσχονται να τους στηρίξουν στο έργο τους. Προερχόμενοι και οι δύο από τη ΔΗΜΑΡ, υπήρξαν προσωπικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα στις θέσεις που τους ανατέθηκαν και είχαν παραμείνει σε αυτές και μετά την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος.

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σημειώνει «Καθημερινά στη μάχη για ισχυρή αριστερή προοδευτική παράταξη» , ενώ από τη δική του πλευρά  ο Στ. Καλπάκης αναφέρει: «Με τη δύναμη των 150.000 μελών που συμμετείχαν στην εκλογή Προέδρου, με τον νέο Πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, με όλες και όλους, συντρόφισσες και συντρόφους, οφείλουμε να δώσουμε με ενότητα, συντροφικότητα και πολιτικό σχέδιο τις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές μάχες που έχουμε μπροστά μας».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής