breaking news Νέο

Με το δεξί ο Ζαφειράκης στην Handball Premier. Νίκη επί του Αερωπού Έδεσσας με το εμφατικό 36-24

  • Με το δεξί ο Ζαφειράκης στην Handball Premier. Νίκη επί του Αερωπού Έδεσσας με το εμφατικό 36-24
  • Με το δεξί ο Ζαφειράκης στην Handball Premier. Νίκη επί του Αερωπού Έδεσσας με το εμφατικό 36-24

Με το δεξί ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της A1’ Εθνικής κατηγορίας ο Ζαφειράκης Νάουσας επικρατώντας χωρίς μεγάλη δυσκολία με 12 γκολ διαφορά, επι του Αερωπού Έδεσσας και τελικό σκορ 36-24.

            Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα δεν έδειχναν ότι η ψαλίδα του σκορ θα άνοιγε τόσο πολύ. Οι άμυνες των δύο ομάδων ξεκίνησαν πολύ δυναμικά κι έτσι μεχρι και το 10ο λεπτό το σκορ ήταν μόλις 4-4, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται σε όλο αυτό το πρώτο δεκάλεπτο. Ακολούθησε μια σταδιακή άνοδος για τους αθλητές του Ζαφειράκη, που αναμενόμενα ξεκίνησαν μουδιασμένα, χωρίς την παρουσία των εκατοντάδων Ναουσαίων που γεμίζουν κάθε φορά το κλειστό της πόλης μας. Η έλλειψη πιστοποιητικού πυροπροστασίας στο ΔΑΚ Νάουσας, σε συνδυασμό με αλλαγές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού όσον αφορά τις άδειες  λειτουργίας των γηπέδων, τους ανάγκασε να παίξουν την πρεμιέρα τους σε άδειο γήπεδο.

            Μετά το 15ο λεπτό και για όλη την υπόλοιπη συνέχεια του αγώνα οι “πορτοκαλί” δεν έχασαν το προβάδισμα στο σκορ, υποχρεώνοντας την φιλοξενούμενη ομάδα της Έδεσσας να ακολουθήσει τον ρυθμό που αυτοί επέβαλαν στο παιχνίδι.

            Έτσι η διαφορά στο σκορ άρχισε βαθμιαία να μεγαλώνει υπέρ του Ζαφειράκη, που παρουσίασε εξαιρετικά αγωνιστικά δείγματα, ίσως καλύτερα και από τα φιλικά παιχνίδια που είχε δώσει το διάστημα της προετοιμασίας του. Η πολύ καλή εμφάνιση των παικτών της Νάουσας, έδωσε το δικαίωμα τον έμπειρο τεχνικό τους κ. Δεληγιάννη να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες της ομάδας.

            Σε εξαιρετική μέρα ήταν οι αθλητές του Ζαφειράκη Γιώργος Θεοδωρόπουλος και Θωμάς Λόλας που σκόραραν  11 και 8 φορές ο καθένας αντίστοιχα.

            Η νίκη αυτή δίνει μεγάλη ψυχολογία για τη συνέχια τους πρωταθλήματος στον Ζαφειράκη, που την ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στην Θεσσαλονίκη, απέναντι στην ομάδα της Πυλαίας.

            Επόμενη εντός έδρας αγωνιστική, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, όταν και ο Ζαφειράκης θα υποδεχθεί την ομάδα του Διομήδη Άργους.

 

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ- ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ MANDYNAMIC 36-24


Tα πεντάλεπτα: 0-2, 4-4, 8-6, 11-7, 15-9, 17-12, 19-12 (ημχ), 20-13, 22-15, 25-18, 28-20, 31-22, 36-24


ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπόλας 1, Τζουβάρας, Τσαγκέρας 2, Θεοδωρόπουλος 11, Μπουμπουλέντρας, Μπάρμπας, Μισαηλίδης 5, Ρότζιος 1, Μπιλιούρης, Αθανασιάδης 2, Αποστολίδης 3, Σαράφης, Βαφειάδης 2, Τσάτσας 1, Φεσλαχίδης, Λόλας 8.


ΑΕΡΩΠΟΣ (Τούτσης): Βέρεμτσουκ, Στεργιόπουλος, Σατσένκο 3, Οφρισένκο 5, Γκοντσάροφ 3, Γκρισικασβίλι 1, Παπαδόπουλος 3, Μπούτκαρης 2, Κράλλης 2, Ρόμπης, Κουκουτσίδης 3, Παπαγιάννης 1, Γάτσης 1, Μαρίνος, Τοτίδης, Γιαννούσης.


Διαιτητές: Νάσκος- Χαρίτσος, Δίλεπτα: 3-7, Πέναλτι: 7/7-2/2


Με το δεξί ο Ζαφειράκης στην Handball Premier. Νίκη επί του Αερωπού Έδεσσας με το εμφατικ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής