breaking news Νέο

Αλέκος Τσαχουρίδης : «Πρώτη Κυριακή δείχνουν οι συμμετοχές στο ψηφοδέλτιο Βοργιαζίδη»

Αλέκος Τσαχουρίδης  : «Πρώτη Κυριακή δείχνουν οι συμμετοχές στο ψηφοδέλτιο Βοργιαζίδη»

Τον αντιδήμαρχο Τεχνικών του Κώστα Βοργιαζίδη και εκ νέου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη "Δράση και Γνώση" στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στη Βέροια, Αλέκο Τσαχουρίδη, φιλοξένησαν οι ΑΝΑ...κρίσεις της Δευτέρας 2ας Οκτωβρίου, στη web tv της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, με παράλληλη αναμετάδοση από το Ράδιο Αιχμή-102,8.

Ο κ.Τσαχουρίδης χαρακτήρισε ως θετικό το προεκλογικό κλίμα στα δημοτικά δρώμενα της Βέροιας, όπως και τη συνεργασία του με το δήμαρχο τα τέσσερα αυτά χρόνια, τονίζοντας ότι οι πολίτες θα κρίνουν ποιος θα διοικήσει το δήμο για την ερχόμενη πενταετία. 

Αναφερόμενος στη «ΔΡΑΣΗ με ΓΝΩΣΗ», τόνισε ότι διαθέτει ένα αριθμητικό πλεονέκτημα υποψηφίων συμβούλων, που θα είναι πρόκριμα επικράτησης από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Τρία είναι τα έργα που θα επιστρέψουν ως τοπόσημα στην πόλη της Βέροιας, όπως μας είπε ο κ.Τσαχουρίδης. Η κατασκευή συντριβανιού στο χώρο της πλατείας της  «Εληάς» και η κατασκευή του Ρολογιού στην ομώνυμη πλατεία, με την πλήρη ανακατασκευή του χώρου, καθώς και την αναστήλωση των παλιών Δικαστηρίων. Το τελευταίο και εξίσου σημαντικό, η κατασκευή χωμάτινων φραγμάτων στις πηγές του Τριποτάμου, ώστε να λυθεί και το πρόβλημα της ύδρευσης-άρδευσης, αλλά και να καταστεί αξιοποιήσιμη η ανάπλαση της κοίτης, αφού σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος σε περίπτωση θεομηνίας.

Την οικονομική κατάσταση του δήμου τη χαρακτήρισε νοικοκυρεμένη, λέγοντας ότι ο δήμαρχος πρώτος έρχεται στο γραφείο του και τελευταίος φεύγει από το δημαρχείο. «Είναι απόλυτα έντιμος, διαυγής και σταθερός στις απόψεις του. Δεν χαϊδεύει και δεν χτυπάει πλάτες», είπε ο κ. Τσαχουρίδης.

Την αναφορά του στα έργα της τετραετίας και τα όσα θα συνεχιστούν την επόμενη πενταετία (σ.σ αν φυσικά εκλεγεί ο συνδυασμός του) μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από το site της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, www.imerisia-ver.gr

Για το γιατί να προτιμήσουν οι ψηφοφόροι τον ίδιο, ψηφίζοντάς τον την Κυριακή, μας είπε : «Ο κόσμος με γνωρίζει για την πορεία που είχα μέχρι σήμερα. Στα κοινά, σε πολλούς συλλόγους, αλλά και στη θητεία μου ως αντιδημάρχου δίπλα στον κ.Βοργιαζίδη».

 

Θόδωρος Ελευθεριάδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής