breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Έδειξαν τα δοντια τους

ΕΠΣ Ημαθίας : Έδειξαν τα δοντια τους

Με τη Νάουσα τα Τρίκαλα και την Επισκοπή να κάνουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες και την Αλεξάνδρεια να μπαίνει με τρόπο εντυπωσιακό στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας στον πρώτο της αγώνα με 5-0 τον Αγιο Γεώργιο ολοκληρώθηκε και η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ενωσης μας.

Στον αντίποδα δίχως βαθμό ύστερα από τις δυο πρώτες αγωνιστικές, παραμένουν το Μακροχώρι, η Μελίκη και ο Κοπανός.

Στο Μακροχώρι η Νάουσα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι στην τοπική ομάδα που φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ευάλωτη.

Σκορερ της νικήτριας οι Τσακίρης (28'), Αργυρίου με πέναλτι (38'), Τσακίρης (65'), Γιαννόπουλος (86').

Με ενα γκολ που σημειώθηκε στο 31' ύστερα από καραμπόλα σε σουτ παίκτη των Τρικάλων η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε την 2η συνεχόμενη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Η γηπεδούχος Μελίκη από την άλλη κρατάει την βελτίωση που παρουσίασε σε σχέση με την πρεμιέρα και τις ευκαιρίες που δημιούργησε και από τις οποίες καμιά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Με σκορερ τους Πιπιλιάρη (11'), Αβραμόπουλο (22', 40'), Τασιόπουλο (65') και ένα αυτογκολ του Φουρκιώτη στο 54' η Αλεξάνδρεια μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας με 5-0 τον Αγιο Γεώργιο.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Επισκοπής αυτή τη φορά εκτός έδρας επί της Κίτρινης Θύελλας Πατρίδας που προηγήθηκε στο σκορ στο 32' με τον Γκουρτζιλίκα. Στο 73' ο Κούβαρης ισοφάρισε σε 1-1, ενω στο 86' και στις καθυστερήσεις με πέναλτι ο Λουρης διαμόρφωσε το 3-1.

Ισόπαλο (2-2) έληξε το ντέρμπι των νεοφώτιστων στο γήπεδο των Καβασίλων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκε στο 7' με τον Τσιότσιο με την γηπεδούχο ομάδα να ισοφαρίζει στο 43' με γκολ του Κίτσα. Στο 53' ο Βουλγαράκης ξαναέδωσε προβάδισμα στο σκορ στα Καβάσιλα, με τον Τσιότσιο να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 80' με πέναλτι.

 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας που επέστρεψε στους δυο ομίλους παρότι οι ομάδες που συμμετέχουν σ' αυτό είναι μολις 15.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μακροχώρι - Νάουσα         0-4

Αλεξάνδρεια - Αγ. Γεώργιος        5-0

Μελίκη - Τρίκαλα        0-1

Επισκοπή - Πατρίδα  3-1

Καβάσιλα - Ζερβοχώρι       2-2

 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1ος Ομιλος

Καψόχωρα - Αχθος Αρούρης      9-1

Συκιά - Διαβατός        0-3

Παλαιοχώρι - Βεργίνα         1-0

Ρεπό: Σταυρός

 

2ος Ομιλος

Λευκάδια - Ακαδημία Β.      4-4

ΑΕ Ποντίων - Ολυμπιακός Ν.     0-1

Αγ. Βαρβάρα - Ραχιά 1-2

Ασώματα - Αχιλλέας Ν.       1-5


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής