breaking news Νέο

Δυναμική παρουσία και αποδοχή του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη – Περιοδεία σε Π. Λυκογιάννη και Ν. Νικομήδεια

  • Δυναμική παρουσία και αποδοχή του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη – Περιοδεία σε Π. Λυκογιάννη και Ν. Νικομήδεια
  • Δυναμική παρουσία και αποδοχή του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη – Περιοδεία σε Π. Λυκογιάννη και Ν. Νικομήδεια
  • Δυναμική παρουσία και αποδοχή του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη – Περιοδεία σε Π. Λυκογιάννη και Ν. Νικομήδεια

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τη νίκη στις 8 Οκτωβρίου ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης συνεχίζει να συνομιλεί με δημότες, παρουσιάζοντας το όραμα και το σχέδιο για το αύριο της Βέροιας και των χωριών του Δήμου.

Επόμενος σταθμός των περιοδειών του Επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση», το απόγευμα της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου, ήταν η Π. Λυκογιάννη και η Ν. Νικομήδεια. Ο Κώστας Βοργιαζίδης έγινε δεκτός από δημότες που άκουσαν με προσοχή τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού και κατέθεσαν τις απόψεις τους στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου.

«Η αύξηση του προϋπολογισμού άνω του 50% σε μία μόλις τετραετία, ο τετραπλασιασμός των προβλεπόμενων έργων και η μείωση των δανειακών υποχρεώσεων αποτελεί την επιβράβευση της πολιτικής μας συνέπειας μεταξύ λόγου και έργου» σημείωσε ο Κώστας Βοργιαζίδης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα για την ύπαιθρο και τα χωριά και τις προοπτικές ανάπτυξής τους.

«Μέχρι σήμερα σχεδιάσαμε, υλοποιήσαμε και δρομολογήσαμε μια σειρά έργων και πρωτοβουλιών συνολικού προϋπολογισμού 4,9 εκατ.€ που περιλάμβαναν κυρίως έργα αγροτικής οδοποιίας και αρδευτικά δίκτυα, μεταξύ αυτών και της αγροτικής οδοποιίας Μακροχωρίου και Ν. Νικομήδειας. Ένα ολοκληρωμένο δίκτυο αγροτικών οδών αποτελεί στόχο της Δημοτικής αρχής για την επόμενη πενταετία ως έμπρακτη στήριξη στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας» είπε ο υποψ. Δήμαρχος.

Ο Κώστας Βοργιαζίδης υπογράμμισε ένα από τα κορυφαία έργα, αυτό της Κατασκευής εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης σε Ν. Νικομήδεια και Π. Λυκογιάννη και τη σύνδεσή τους με την Ε.Ε.Λ. Βέροιας, ύψους 2,6 εκατ. ευρώ.

«Ένα έργο πνοής που αλλάζει την ποιότητα ζωής και διασφαλίζει την υγεία των δημοτών και την προστασία του περιβάλλοντος, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης» δήλωσε ο Κώστας Βοργιαζίδης.

Οι έως τώρα παρεμβάσεις και οι μελλοντικές στοχεύσεις του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» για την επόμενη πενταετία, σε υποδομές σχετικές με την παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό περιλαμβάνουν:

  • Τη Συντήρηση – Επισκευή – Αναβάθμιση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Νικομήδεια με παράλληλη δημιουργία εκθετηρίου τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής που βρήκε ανταπόκριση από τη Δημοτική αρχή.
  • Την Προμήθεια και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων σε αντικατάσταση, το γηπέδου ποδοσφαίρου Ν. Λυκογιάννης
  • Την Προμήθεια σε αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων του Δημοτικού Σχολείου Ν.Νικομήδειας.

 

#συνεχίζουμε_ακόμα_πιο_ψηλά

#ΔΡΑΣΗ_ΜΕ_ΓΝΩΣΗ

#ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ_ΚΩΣΤΑΣ


Π. Λυκογιάννη
Ν. Νικομήδεια

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής