breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Με ποντιακή λύρα υποδέχτηκαν τον Κυριάκο στην Κοζάνη, όπου πήγε για να ενισχύσει την υποψηφιότητα Κασαπίδη στην περιφέρεια.

Μάλιστα ο Μητσοτάκης, άριστος γνώστης της ποντιακής, τραγούδησε το «Κρητικός είμαι σκυρός, σέφτελος και παλαλός».

 

Πάμε στο Στέφανο. Μετά από τόσο φτυάρισμα στο Βόλο, είναι έτοιμος για μπετατζής. Με το σύζυγό του στο ρόλο του προσωπικού του νοσοκόμου, να τον αλείφει με κόπερτον, γιατί ο ήλιος δεν αστειεύεται στο γιαπί.

Λεπτομέρεια. Η γιαγιά που αγκάλιασε ο Στέφανος στο σπίτι που μπήκε, βγάζοντας τα παπούτσια του, λες και ήταν μωαμεθανός, ήταν θεία τοπικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη Μακρόνησό μου μέσα, μας πήραν χαμπάρι.

 

Ψηφιακές πινακίδες κυκλοφορίας ετοιμάζουν στην Αμερική. Θα έχουν τσιπάκι, ώστε να βρίσκουν αμέσως το όχημα οι αστυνομικοί. Το μόνο κακό είναι η τιμή τους. 566 δολάρια. Με κάτι πληθωρισμούς, κάτι ΕΝΦΚΙΠ (ενιαίος φόρος κινητής περιουσίας) τσιμπάει η τιμούλα στα 666 ντόλαρς και άντε μετά να μη δικαιωθούν οι διαμαρτυρόμενενοι για το έξι έξι έξι.

 

Καταρρέει η Αγιασοφιά από τη βαρβαρότητα των ισλαμιστών, που δεν φροντίζουν ούτε καν τη συντήρησή της.

Είδατε καμία ανακοίνωση από το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού;

Καμία ανακοίνωση για την εισβολή του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και την προσφυγιά των εκατό χιλιάδων και πλέον Αρμενίων;

 

Και μέσα σε όλα αυτά βγήκε ο Δένδιας από την Κύπρο και την είπε στο μακαρίτη τον Κώτσο Καραμανλή, που είχε πει το ιστορικό «Η Κύπρος κείται μακράν», όταν ανέλαβε την εξουσία στις 24 Ιουλίου του 1974 και η δεύτερη τουρκική εισβολή έγινε στις 14 Αυγούστου.

Μήπως, λέμε τώρα, η Κύπρος δεν κείται μακράν, αλλά κείται με γεωμετρική πρόοδο μακράν;


Κασσελάκης
πινακίδες κυκλοφορίας
Αγιασοφιά
Αζερμπαϊτζάν
Δένδιας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής