breaking news Νέο

Βασικά έργα υποδομής βρίσκονται στην κορυφή του προγραμματισμού του συνδυασμού «Δράση με Γνώση»

  • Βασικά έργα υποδομής βρίσκονται στην κορυφή του προγραμματισμού του συνδυασμού «Δράση με Γνώση»
  • Βασικά έργα υποδομής βρίσκονται στην κορυφή του προγραμματισμού του συνδυασμού «Δράση με Γνώση»
  • Βασικά έργα υποδομής βρίσκονται στην κορυφή του προγραμματισμού του συνδυασμού «Δράση με Γνώση»
  • Βασικά έργα υποδομής βρίσκονται στην κορυφή του προγραμματισμού του συνδυασμού «Δράση με Γνώση»

Συνεχείς και αδιάλειπτες είναι οι συναντήσεις του νυν και εκ νέου υποψ. Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη με κατοίκους της υπαίθρου. Η ολοκληρωμένη πρότασή της παράταξης «Δράση με Γνώση» για όλους τους πολίτες σε κάθε γωνιά του δήμου παρουσιάστηκε στους δημότες του Λαζοχωρίου, του Ταγαροχωρίου και της Πατρίδας το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου. Οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» περιλαμβάνουν τη δρομολόγηση σειράς σημαντικών έργων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στα χωριά, με κύρια πηγή εισοδήματος την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή.

«Στηρίζουμε τις τοπικές μας κοινότητες βελτιώνοντας την ενδοδημοτική και αγροτική οδοποιία για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας και των αγροτικών εργασιών με έργα ύψους τουλάχιστον 3.500.000€» υπογράμμισε ο Κώστας Βοργιαζίδης αναφερόμενος στην Αγροτική οδοποιία στο Λαζοχώρι, στο Ταγαροχώρι και την Πατρίδα, έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000€.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Λαζοχώρι ο υποψ. Δήμαρχος μίλησε για τα

βασικά έργα υποδομής που βρίσκονται στην κορυφή του προγραμματισμού για τη δημοτική αρχή και για την εμπιστοσύνη των πολιτών πάνω στην οποία έχει στηριχθεί όλο το παρόν έργο και οι στόχοι του μέλλοντος.

«Βάσει των διεκδικήσεων σε χρηματοδοτικούς πόρους, ο Δήμος Βέροιας στοχεύει στην αύξηση της απασχόλησης, της παραγωγικότητας, της κοινωνικής συνοχής και των υποδομών, επιδιώκοντας το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα για όλους τους δημότες» σημείωσε ο Επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση».

Στη συνέχεια των επισκέψεων του Κώστα Βοργιαζίδη και υποψήφιων συμβούλων του στο Ταγαροχώρι επισημάνθηκε το έως σήμερα έργο του Δήμου με έμφαση στη διεκδίκηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων ύψους 100.000.000€ και την υλοποίηση έργων άνω των 70.000.000€.

«Η συνεχής παρουσίαση και εκτέλεση έργων υποδομής στον Δήμο Βέροιας προέρχεται από συνεχή δουλειά των υπηρεσιών και κύρια πηγή πόρων τα χρηματοδοτικά εργαλεία από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα» επισήμανε ο Κώστας Βοργιαζίδης αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην οδό Βέροιας – Ταγαροχωρίου, ενώ άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις επισημάνσεις των κατοίκων όσον αφορά την παιδική χαρά, το στέγαστρο και την καθημερινότητα του χωριού.

«Προχωρούμε στην υλοποίηση ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης για την πόλη μας με μικρά και μεγάλα έργα προσαρμοσμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις» τόνισε ο Επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση» κατά την επίσκεψή του μαζί με κλιμάκιο του συνδυασμού στην Πατρίδα.

Σε μία περιοχή με οικιστική ανάπτυξη ο Κώστας Βοργιαζίδης υπογράμμισε τα σημαντικά έργα της Έγκρισης χωροθέτησης και ίδρυσης του νέου κοιμητηρίου Βέροιας σε αγρόκτημα της Τ.Κ. Πατρίδας και της πρόσφατης υπογραφής σύμβασης για τη Διαμόρφωση αυλής κοινοτικού καταστήματος Πατρίδας που περιλαμβάνει ορατές αλλαγές με κατασκευή χαμηλών τοιχίων, νέα δάπεδα μαρμάρου, κυβόλιθων και χλοοτάπητα, καθιστικών, στεγάστρου στάσης, εξοπλισμού με κάδους ανακύκλωσης και φυτεύσεις θάμνων και δέντρων. Επίσης αναφέρθηκε στα έργα που προγραμματίζονται όπως είναι η Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, το σκέπαστρο του γηπέδου, το έργο Αγροτικής οδοποιίας Τριλόφου και η Κατασκευή του Φράγματος στη θέση Πέτρα – Βράνα Τριλόφου, η μελέτη του οποίου αγγίζει τα 3,4 εκατ. ευρώ.

 

#συνεχίζουμε_ακόμα_πιο_ψηλά

#ΔΡΑΣΗ_ΜΕ_ΓΝΩΣΗ

#ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ_ΚΩΣΤΑΣ


Πατρίδα
Ταγαροχώρι
Ταγαροχώρι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής