breaking news Νέο

Ενημερωτική εκδήλωση για την αξία της ιχνηλασιμότητας τροφίμων και για τις σημάνσεις vegan-vegeterian στο Επιμελητήριο Ημαθίας

Ενημερωτική εκδήλωση για την αξία της ιχνηλασιμότητας τροφίμων και για τις σημάνσεις vegan-vegeterian στο Επιμελητήριο Ημαθίας

Η ικανότητα παρακολούθησης της διαδρομής ενός τρόφιμου ή συστατικού σε όλα τα στάδια της παραγωγής, της επεξεργασίας και της διανομής, μέσω της εγκατάστασης ενός συστήματος ιχνηλασιμότητας είναι γνωστό ότι έχει πολλαπλά οφέλη για μια επιχείρηση τόσο στην ομαλή λειτουργία της εσωτερικά όσο και ως εργαλείο marketing. Παράλληλα, η έννοια της πιστοποίησης των αγροτικών προϊόντων και τροφίμων είναι πλέον πολύ οικεία σε όλο το φάσμα της παραγωγής και διάθεσής τους στον τελικό καταναλωτή, ενώ ειδικά οι πιστοποιήσεις vegan-vegetarian κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο κοινό.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, το Επιμελητήριο Ημαθίας και ο ΣΕΒΕ διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:

«Σύγχρονες λύσεις ιχνηλασιμότητας τροφίμων - Σημάνσεις vegan & vegetarian στην ανάπτυξη των εξαγωγών τροφίμων-ποτών & καλλυντικών»

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, ώρα 18:00-19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας (Κεντρικής 3, Βέροια).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 18:00 / Σύντομος χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Γεωργίου Μπίκα & Προέδρου ΣΕΒΕ, κ. Συμεών Διαμαντίδη
  • 18:10 / Παρουσίαση εξαγωγικών επιδόσεων Περιφέρειας από τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του ΣΕΒΕ, κ. Παναγιώτη Χασάπη
  • 18:25 / Σύγχρονες λύσεις ιχνηλασιμότητας των φρέσκων προϊόντων, και ειδικότερα των φρούτων, μέσω της πλατφόρμας HellasTrace, από τον κ. Δημήτρη Χρήστου (Διευθυντής Marketing GS1 Association Greece) και τον Δρ. Γεώργιο Σαρανταυγά (Διευθυντής Standards & Solutions, GS1 Association Greece)
  • 19:00 / Η ευκαιρία με τις σημάνσεις vegan & vegetarian στην ανάπτυξη των εξαγωγών των Ελληνικών εταιριών τροφίμων-ποτών και καλλυντικών, από τον κ.Θωμά Βασσάρα (Διευθύνων Σύμβουλος Greekexports)
  • 19:20 / Συζήτηση

 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής