breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Αλεξάνδρεια - Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ 3-0

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Αλεξάνδρεια - Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ 3-0

Πιστοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητές της η Αλεξάνδρεια πήρε με σχετική ευκολία το πρώτο φετινό επίσημο ντέρμπι, κερδίζοντας στην έδρα της στα πλαίσια του Κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας, τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ με 3-0.

Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η γηπεδούχος προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Χασιώτη στο 12' και στην πρώτη οργανωμένη επίσκεψή της στα καρέ του νεαρού τερματοφύλακα του αντιπάλου της Τσανασίδη. Η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει, άγγιξε το γκολ της ισοφάρισης στο 35' με τον Λαφάρα, το σουτ του οποίου βρήκε την ρίζα της κάθετης αριστερής δοκού, όμως αυτή που πέτυχε το γκολ και πάλι ήταν η Αλεξάνδρεια, που στο 39' με τον Λίτσι έκανε το 2-0.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο η Αλεξάνδρεια είχε δοκάρι σε κοντινή κεφαλιά του Τασιόπουλου και απόκρουση με τα ακροδάχτυλα του Τσανασίδη. Στο 80' ο Παπατζίκος σκόραρε με το γκολ όμως να ακυρώνεται ύστερα από υπόδειξη του αρμόδιου επόπτη, με τον Γιάννη Πιπιλιάρη στο 88' να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Αργυρίου - Μουρατίδης).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Τόλιος, Γεωργίου, Βλάχος, Τασιόπουλος Α., Τσιρίδης, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος (90' Τσακιρίδης), Πιπιλιάρης Ι., (96' Κίρτσογλου), Χασιώτης (75' Χλιαρόπουλος), Αλμπανίδης (60' Δημόπουλος), Λίτσι (90' Καψάλης).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Τσανασίδης, Παναγιωτίδης, Βασιλακάκης, Τζημογιάννης, Γαλόπουλος (46' Παπατζίκος), Τζόρνταν (57' Κετόγλου), Τούφας, Ντόγος (65' Γιαγτζίδης), Μιχαηλίδης, Ντέλλας (46' Μελικιώτης), Λαφάρας (74' Αδαμίδης).

 

ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Τσιάμπας στο 55' η Νάουσα κέρδισε στην έδρα της την Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας και προκρίθηκε στην φάση των οκτώ του Κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας.

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και εκτός από το γκολ με το οποίο έφθασε στη νίκη, είχε και δύο δοκάρια με τους Τσιάμπα και Λογγινίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Τάλιου - Λούρης).

Εύκολο απόγευμα, όπως εξάλλου αναμέμονταν, είχε ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Νάουσας, τον οποίο κέρδισε με 7-0 και προχώρησε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τα γκολ της άνετης νίκης της ομάδας της Αγίας Μαρίνας πέτυχαν οι Σούκιας ένα (6'), Ακένα ένα (36'), Αντωνίου τρία (48', 75' και 83΄) και Μουστάκας δύο (65' και 80'), με την νικήτρια να έχει και ένα χαμένο πέναλτι με τον Ακένα και δοκάρι με τον ίδιο παίκτη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γιαγκιτζόγλου (Ζουρνατζίδης - Τσιουγγαρής).

Λίγες ημέρες μετά την μεγάλη σε έκταση νίκη της στο πρωτάθλημα με αντίπαλο το Ζερβοχώρι, το αποδυναμωμένο φέτος Μακροχώρι, γνώρισε την ήττα στο γήπεδο των Καβασίλων με 3-1 και αποκλείστηκε από την τοπική νεοφώτιστη ομάδα, που εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής με την παρουσία της στην Α' κατηγορία.

Στα τρία ζευγάρια μεταξύ αντιπάλων της Α' και της Β' κατηγορίας, επικράτησαν έστω και δύσκολα τα φαβορί, οι ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας με 1-2. Συγκεκριμένα ο Αγιος Γεώργιος, τα Τρίκαλα και ο Κοπανός νίκησαν εκτός έδρα τον Άχθο Αρούρη, τον Διαβατό και τον Σταυρό με 1-2 και προχώρησαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ το παιχνίδι του Αχιλλέα Νάουσας με την Καψόχωρα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αλεξάνδρεια - Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ    3-0

Αγία Μαρίνα - Ολυμπιακός Ν.     7-0

Νάουσα - Πατρίδα      1-0

Καβάσιλα - Μακροχώρι      3-1

Διαβατός - Τρικαλα    1-2

Σταυρός - Κοπανός   1-2

Αχθρος Αρούρης - Αγιος Γεώργιος     1-2


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής