breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 28 Οκτωβρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 28 Οκτωβρίου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας σήμερα Παρασκευή 20 Οκτωβρίου το πρωί στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας θα τελέσει Δοξολογία για τον προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Άγιο Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιο.

 

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα και θα τελέσει Δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

 

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα θα τελέσει Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Ωδείου και της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει το Ρεσιτάλ Πιάνου – Βιολιοντσέλου.

 

Το διάστημα από 23 έως 27 Οκτωβρίου κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ρουμανίας κ. κ. Δανιήλ θα μεταφέρει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στο Βουκουρέστι, όπου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της πόλεως.

 

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Εγκώμια του Καβάσιλα για τον Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα τελέσει Δοξολογία για την εθνική εορτή.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής