breaking news Νέο

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό πραγματοποιήθηκε στη Βέροια

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό πραγματοποιήθηκε στη Βέροια

Συλλαλητήριο στήριξης του δίκαιου αγώνα του παλαιστινιακού λαού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 26/10 στην Πλατεία Ελιάς της Βέροιας, με συνδιοργανωτές μαζικούς φορείς της περιοχής. (Εργατικό Κέντρο Ημαθίας «Γ. Βουτυράς», Ν.Τ Ημαθίας της ΑΔΕΔΥ, την ΕΛΜΕ Ημαθίας κ.α )

Ομιλητές της συγκέντρωσης ήταν: Πούλος Χρήστος από την ΕΛΜΕ,  Παναγιώτης Χατζησάββας από το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και ο Νίκος Νατζμέ, πρόεδρος Εργατικού Κέντρου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Νίκος Νατζμέ, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας «Γιώργος Βουτυράς». Όπως είπε, «σήμερα εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό, στο δικαίωμα του να έχει πατρίδα, να αγωνίζεται ενάντια στην κατοχή, τη σφαγή, την καταπίεση από το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ. Αποτελεί υποχρέωση, αν θέλουμε να στεκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, αυτή η στάση αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό να αγκαλιαστεί από κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη, από κάθε σωματείο και φορέα. Ταυτόχρονα εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τον λαό του Ισραήλ ο οποίος μετατρέπεται σε θύτη και σε θύμα εξαιτίας του δολοφονικού κράτους αυτής της χώρας».

Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής