breaking news Νέο

Ρουχισμό, κουβέρτες και παπούτσια παρέδωσε αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας στη δομή Αλεξάνδρειας

  • Ρουχισμό, κουβέρτες και παπούτσια παρέδωσε αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας στη δομή Αλεξάνδρειας
  • Ρουχισμό, κουβέρτες και παπούτσια παρέδωσε αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας στη δομή Αλεξάνδρειας

Ρουχισμό, κουβέρτες και παπούτσια για τους πρόσφυγες και μετανάστες, τους ξεριζωμένους από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, παρέδωσε χθες αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας στη δομή Αλεξάνδρειας. 

Η συγκεκριμένη ενέργεια , έρχεται λίγες μέρες μετά την πραγματοποίηση της συναυλίας αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία που πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και κόσμου.

Σε δήλωσή του κατά τη διάρκεια της παράδοσης του ρουχισμού,  ο Νίκος Νατζμέ, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, τόνισε πως με αυτή την κίνηση, οι εργαζόμενοι εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους κατατρεγμένους που είναι τα θύματα των πολέμων και της φτώχειας που πραγματοποιούνται σε διάφορες χώρες, όπως στην Παλαιστίνη αυτό το διάστημα. Παράλληλα εξέφρασε τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου στους εργαζόμενους της Δομής για να έχουν μόνιμη δουλειά με δικαιώματα.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού , εκτός από το σημερινό συλλαλητήριο στη Νάουσα για αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης, το μεγάλο αγωνιστικό συλλαλητήριο για την επέτειο των 50 χρόνων του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου την Παρασκευή 17 Νοέμβρη στις 6μμ στη Πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής