breaking news Νέο

«Buonasera gentile signora»: Τα ιταλικά του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Μόνικα Μπελούτσι

«Buonasera gentile signora»: Τα ιταλικά του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Μόνικα Μπελούτσι

Στη μητρική της γλώσσα υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, τη Μόνικα Μπελούτσι, το βράδυ της Πέμπτης 9/11, κατά τη βράβευση της διάσημης ηθοποιού στο κατάμεστο «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη.

Πριν παραλάβει το βραβείο «Χρυσός Αλέξανδρος», δέχθηκε ένα καλωσόρισμα στα ιταλικά από τον κ. Τζιτζικώστα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Buonasera gentile signora Bellucci», το οποίο σημαίνει «καλησπέρα αγαπητή κυρία Μπελούτσι».

Συνέχισε, λέγοντας ότι «είναι από τις ηθοποιούς που αλλάζουν τον αέρα των κινηματογραφικών κάδρων, όταν εμφανίζεται σε μια ταινία. Έχει πλάσει δεκάδες χαρακτήρες σε κωμωδίες, περιπέτειες και κάθε φορά ξέρει να μεταμορφώνεται και να μπαίνει στην ουσία των ρόλων της».

Όμως δεν έμεινε εκεί. Κάλεσε τη γοητευτική Ιταλίδα να μπορέσει σύντομα να γυρίσει και κάποια ταινία στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, που διαθέτει πια τις υποδομές και ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό φως!

Η σταρ του Χόλιγουντ που γοήτευσε με την παρουσία της το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, χαμογέλασε και απάντησε στα ελληνικά, λέγοντας «ευχαριστώ πολύ».

Η γλωσσική επικοινωνία ανοίγει δρόμους… Λέτε η Ιταλίδα ντίβα να μας κάνει την τιμή;;


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής