breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Αποχώρησαν από το ΣΥΡΙΖΑ οι απολιθωμένοι του 3%.

Αυτοί που τον κατάντησαν στο 17%, με τις «ομπρέλες» τους, τα «δίκτυα» τους, τους 6+6», τη «Ρενέ» και κάθε καρυδιάς, καρύδι..

Μια ματιά σε «Πρώτο Θέμα» MEGA, ΣΚΑΙ  και όλα τα συστημικά μέσα, που χτυπούν ανελέητα τον κυρ Στέφανο και καταλαβαίνει κανείς ότι οι «νταβατζήδες της διαπλοκής», όπως είχε πει ο Κώστας Καραμανλής, ανησυχούν.

Δυστυχώς για αυτούς δεν τραγουδήθηκε το «πάει και ο Στέφανος, ο καλός ο άνθρωπος, με το φωτοστέφανο που λες, πάει ο Στέφανος ο καλός ο άνθρωπος, έκλαιγαν οι φίλοι του προχθές».

Πάντως η ουσία του συνεδρίου του ΣΥΝασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς-Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι οι Σκουρλετοφίληδες.

Αλλά ο θκος μας ο Θανάσης.

Άκουσε μάνα, άκουσε.

Από υπαρχηγός του Φώτη Κουβέλη στη ΔΗΜΑΡ, έγινε πρόεδρος, όταν το κόμμα έπνεε τα λοίσθια.

Έλα όμως που τσίμπησε τη θέση του βουλευτή Επικρατείας και αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, με αντάλλαγμα ένα υφυπουργιλίκι.

Προσπάθησεε να εκλεγεί δύο φορές βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, απέτυχε και ο Αλέκσης τον διόρισε διευθυντή της κοινοβουλευτικής του ομάδας.Θερμοπυρηνικός οπαδός στην εκλογή προέδρου, της Έφης Αχτσιόγλου, αλλά μετά την ήττα της έγινε...κασσελακικότερος του Κασσελάκη.

Αυτή είναι η πολιτική, θα μου πείτε. Αν είναι έτσι, να τη βράσω ρε. Και να την κάνω κατάπλασμα στην κοιλιά του Φίλη.


Ρενέ
Καραμανλής
Κασσελάκης
Θεοχαρόπουλος
Σκουρλέτης-Φίλης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής