breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ουδείς υγιής άνθρωπος (στα μυαλά εννοείται) θα στεναχωρηθεί για το θάνατο του Χένρι Κίσινγκερ, που άφησε τον πλανήτη μας σε ηλικία 100 ετών.

Ο Χένρι που αποδήμησε εις....εωσφόρον, υπήρξε ο μακελάρης του πλανήτη.

Βοηθώντας από μακριά στην εκτέλεση του νομίμου προέδρου της Αργεντινής, Σαλβατόρ Αλιέντε.

Και φυσικά σχεδιάζοντας την κατάληψη της Κύπρου από τους Τούρκους, με τα δύο περιβόητα σχέδια «Αττίλας 1» και «Αττίλας 2», ως υπουργός Εξωτερικών του Νίξον και του Φορντ.

Μπορεί ο σύγχρονος Μέτερνιχ να έφυγε, αλλά η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, που ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντά τους, παραμένει η ίδια.

Και σίγουρα δεν ανήκουν στη «σωστή πλευρά της ιστορίας».

 

Στα δικά μας. Στο «στοίχημα» θα εισέλθει από σήμερα, 1η Δεκέμβρη, το τιμολόγιο του ρεύματος. Μπορείς να το παίξεις under, over, live bet.

Επίσης ιδιαίτερη πέραση έχουν οι καφετζούδες και οι χαρτορίχτρες, αφού πολλές καλοσυνάτες νοικοκυρές καταφεύγουν στη μαγεία τους, για να προβλέψουν αν θα μπουν στο κίτρινο τιμολόγιο και οι τιμές ρεύματος πέσουν.

Το σιγουράκι πάντως είναι το πράσινο, αφού επί Ανδρέα η ΔΕΗ ήταν κρατική και το κράτος είχε τη μία και μοναδική μετοχή της.

Το ίδιο και ο ΟΤΕ. Περασμένα μεγαλεία με το συγχωρεμένο και πάντα ματαιότης τα ανθρώπινα, αφού εδώ και 27 χρόνια έχει περάσει στην αιωνιότητα.

 

Κώστας Σκρέκας. Ο μάγος των τιμών στα σούπερ μάρκετ. Μας πληροφόρησε με κανάλια στημένα μέσα σε ένα από αυτά ότι ο πληθωρισμός και η ακρίβεια έχουν πλέον μπει σε καθοδικές τάσεις, με ανοδικές τιμές.

Και ότι έχουμε μόνιμη μείωση σε 1.100 προιόντα.

Αν δεν κατεβάσει ο κυρ Κώστας τιμές σε χαβιάρι μπελούγκα, σε σαμπάνια Ντομ Περινιόν και φουά γκρα, από χήνα Παρισιού, δεν λέει.

Τότε να τον παραδεχτούμε. Τι να το κάνουμε το 5% σε ηλιέλαιο, σε ζάχαρη και ντακόρ, Κώστα μου;


Αλιέντε
τιμολόγια ρεύματος
καφετζούδες-χαρτορίχτρες
Σκρέκας
σούπερ μάρκετ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής