breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Άνετο διπλό της Αγίας Βαρβάρας

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Άνετο διπλό της Αγίας Βαρβάρας

Με τον εξ αναβολής αγώνα μεταξύ των Λευκαδίων και της Αγίας Βαρβάρας που ήταν και η μοναδική εκκρεμότητα συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ενωσης μας την περασμένη Κυριακή το απόγευμα.

Ετσι με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στον Α' όμιλο ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς η Καψόχωρα και ο Διαβατός και ακολουθούν η Συκιά με 8 ο Σταυρός και ο Αχθος Αρούρης με 7, 6 έχει το Παλαιοχώρι και στην τελευταία θέση βρίσκεται η Βεργίνα δίχως βαθμό.

Στον Β' όμιλο στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Αχιλλέας Νάουσας με 14 βαθμούς και ακολουθούν ο συντοπίτης του Ολυμπιακός με 13, η Αγία Βαρβάρα που νίκησε όπως ήδη αναφέραμε στον εξ αναβολής αγώνα τα Λευκάδια με 1-5, τα Λευκάδια και η Ραχιά με 10, 9 έχει η Ακαδημία της Βέροιας και στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς βρίσκονται τα Ασώματα.

Στον Κυριακάτκο αγώνα που έγινε στο γήπεδο των Λευκαδίων η Αγία Βαρβάρα με τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (19' και 20' Σολάκογλου και 24' Χαβλατζής) και δυο στην επανάληψη (60' Αποστολίδης, 65' Κογκέζος, τα Λευκάδια μείωσαν στο 70' με τον Δημητρούση) νίκησε εύκολα την τοπική ομάδα με 1-5 και πλησίασε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής