breaking news Νέο

Συνεχίζει να κερδίζει βαθμούς και εντυπώσεις ο Ζαφειράκης

  • Συνεχίζει να κερδίζει βαθμούς και εντυπώσεις ο Ζαφειράκης
  • Συνεχίζει να κερδίζει βαθμούς και εντυπώσεις ο Ζαφειράκης

Ακόμη μια πολύ σημαντική επικράτηση πέτυχε ο Ζαφειράκης στο χάντμπολ, αυτή τη φορά επί του Πανελληνίου Γ.Σ. με σκορ 23-24.

            Η ομάδα της Νάουσας ταξίδεψε στην Αθήνα, το διήμερο 8-9 Δεκεμβρίου, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Handball Premier για ένα πολύ “επικίνδυνο” παιχνίδι. Ο Πανελλήνιος μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά αποτελεί μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα, ιδιαίτερα στους εντός έδρας αγώνες της. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον αγώνα του Ζαφειράκη στην Αθήνα.

            Οι γηπεδούχοι, “με το καλημέρα”, εκμεταλλευόμενοι το κακό πρώτο δεκαπεντάλεπτο των Ναουσαίων “απασφάλισαν” και με ένα απρόσμενο σερί γκολ διαμόρφωσαν το ευρύ 10-3. Θορυβημένος και θέλοντας να σταματήσει την κακή εικόνα του Ζαφειράκη, ο έμπειρος τεχνικός του κ. Δεληγιάννης πήρε ένα time-out, που εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται σωτήριο.

            Μετά το time out εμφανίστηκε ένας άλλος Ζαφειράκης μέσα στο γήπεδο. Με τις οδηγίες του προπονητή τους, αλλά και την μαχητικότητα που τους διακρίνει σε κάθε παιχνίδι μέχρι και σήμερα οι “πορτοκαλί” κατάφεραν να  αντιστρέψουν τελείως την άσχημη κατάσταση που διαμορφώθηκε.  Με ένα σερί 8 γκολ πέτυχαν την ανατροπή  και μπήκαν στα αποδυτήρια με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου  με μόλις ένα γκολ διαφορά, εις βάρος τους και σκορ 12-11.

            Αυτό που ακολούθησε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κάτι παραπάνω απο συναρπαστικό. Οι δύο ομάδες πάλεψαν, χωρίς υπερβολή, για το κάθε γκολ. Καμία τους δεν μπόρεσε να ξεφύγει μπροστά με διαφορά άνω των δύο γκολ. 

            Ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή ήταν, στο 57:45, όταν και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Βασίλης Μπόλας του Ζαφειράκη, λόγω τρίτης δίλεπτης αποβολής από τον αγώνα. Αυτό πρακτικά σήμαινε πως ο Πανελλήνιος θα είχε αριθμητική υπεροχή μέχρι σχεδόν και το τέλος του αγώνα. Ωστόσο, με γκολ του Μισαηλίδη στο 59:55 ο Ζαφειράκης πήρε τη νίκη και τους δύο βαθμούς μ τελικό σκορ 23-24.

            Ο Ζαφειράκης, κατά γενική ομολογία, αποτελεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς, που του δίνουν πανάξια την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο κλείσιμο του πρώτου μισού της σεζόν.

            Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου όπου και υποδέχεται την ομάδα του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, στις 18:00, στο ΔΑΚ Νάουσας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ζαφειράκη όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της κατοικίας συμπολιτών μας που καταστράφηκε από πυρκαγιά .

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ- ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 23-24
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-3, 7-3, 10-5, 10-7, 12-11 (ημχ), 14-13, 15-14, 16-17, 19-20, 21-21, 23-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Σαμαράς): Τζανακάκης, Δούγιας 1, Ακαλμπεντασβίλι 2, Αναγνωστόπουλος 7, Βερτζώνης, Τοκατζόγλου, Παπαδόπουλος, Στάθης 3, Μαυρομάτης, Νάκος 2, Ρούσος 2, Σκουρτάι, Προκοπίου, Κουτουλογένης 2, Αλικάκος 3, Χατζηγιάννης.


ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπόλας 3, Τσαγκερας, Θεοδωρόπουλος 4, Μπουμπουλεντας, Μπάρμπας 1, Ροτζιος, Μισαηλίδης 5, Μπιλιούρης, Αθανασιάδης, Αποστολίδης 3, Πινακούδης, Σαράφης, Δεληγιάννης, Τσατσας 2, Φερλαχίδης, Λόλας 6.


Διαιτητές: Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Κόκκινη: 57:45 Μπόλας (τρία δίλεπτα),
Δίλεπτα: 5-6, Πέναλτι: 1/3-2/2


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής