breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Μπορούσαν και καλύτερα

  • Γ' Εθνική: Μπορούσαν και καλύτερα
  • Γ' Εθνική: Μπορούσαν και καλύτερα

Ανάμεικτα συναισθήματα δημιούργησε η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, στους δύο εκπροσώπους της Ημαθίας.

Ο Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ που αγωνίζονταν στο «Ανθή Καραγιάννη» με την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Καβάλα, ξεκίνησε εντυπωσιακά για τις φετινές δυνατότητές του το παιχνίδι, κατάφερε να προηγηθεί στα μισά του πρώτου ημιχρόνου στο σκορ και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση, στην αμέσως επόμενη φάση έμεινε ψύχραιμος και συνέχισε να «κοιτάει στα μάτια» μέσα στο «σπίτι της» την αδιαφιλονίκητα καλύτερα ομάδα του ομίλου και να διατηρεί το 1-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο, δίχως να καταφύγει σε αντιποδόσφαιρο.

Με το ξεκίνημα όμως του δευτέρου ημιχρόνου, στο 48', έμεινε με παίκτη λιγότερο, χάνοντας με 2η κίτρινη τον καλύτερο μέχρι εκείνη την στιγμή ποδοσφαιριστή της και κορυφαίο ίσως του γηπέδου: Τον Τζόρνταν. Και σ' αυτό ακριβώς το σημείο φάνηκε η μεγάλη αδυναμία της ομάδας, που δεν είναι άλλη από την απειρία. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά την αποβολή του συμπαίκτη τους και το γεγονός ότι στο υπόλοιπο διάστημα θα αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, μέσα σε πέντε μόλις λεπτά κατέρρευσαν. Στο 48' αποβλήθηκε ο Τζόρνταν, στο 49' η Καβάλα έκανε το 2-1, στο 50' το 3-1 και στο 53' το 4-1. Οτι δεν είχαν καταφέρει στα προηγούμενα 50 λεπτά να καθαρίσουν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, το έκαναν σε πέντε λεπτά από την αποβολή του παίκτη.

Αν λοιπόν θελήσεις να μείνεις στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, τότε εύκολα δικαιολογείς αυτούς, έστω και τους λίγους, που πιστεύουν ότι ο Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ μπορεί να ελπίζει ακόμη στην παραμονή. Από την άλλη δεν παύει να υπάρχει ένα γεγονός: Το 6-1 με το οποίο έχασε η ομάδα και που αποτελεί την πιο βαριά φετινή ήττα.

Όσον αφορά τον άλλο εκπρόσωπο της Ημαθίας στην Γ' Εθνική, τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ισχύουν περίπου τα ίδια. Μετά την πολύ μεγάλη νίκη του επί της αήττητης μέχρι εκείνη τη στιγμή και πρωτοπόρου Καβάλας, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πιστέψανε ότι θα ξεκινούσε μία νέα αρχή και το προχθεσινό παιχνίδι με την Νίκη Ευκαρπίας αποτελούσε ιδανική περίπτωση να το αποδείξει. Παρότι η αντίπαλός του στα τελευταία της παιχνίδια παρουσιάζονταν ανεβασμένη αγωνιστικά, με βάση την εικόνα του αγώνα, η ομάδα της Αγίας Μαρίνας θα μπορούσε να πάρει το αποτέλεσμα. Όμως και εδώ στην διαμόρφωση του σκορ έπαιξε σημαντικό ρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα που δημιούργησε η αποβολή ενός ποδοσφαιριστή, πέρα από τα παράπονα που διατυπώνουν οι άνθρωποι της ομάδας της Αγίας Μαρίνας για τις αποφάσεις της διαιτητικής τριπλέτας από την Πέλλα. Στο 56' συγκεκριμένα και ενώ το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο δίχως γκολ, αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Νιογκάνα, αφήνοντας την Αγία Μαρίνα για το υπόλοιπο διάστημα με παίκτη λιγότερο. Ανεξάρτητα πάντως από τον τρόπο που ήρθε η ήττα, τα πράγματα για τις δύο εκπροσώπους της Ημαθίας στην Γ' Εθνική, δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο, καθώς οι ανταγωνιστές τους στην μάχη της παραμονής, πότε ο ένας και πότε ο άλλος, τσιμπάνε βαθμούς και η ψαλίδα από την ζώνη της παραμονής ανοίγει περισσότερο.

 

ΚΑΒΑΛΑ - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 6-1

Το παιχνίδι παρουσίασε δύο διαφορετικές εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, πραγματοποίησε μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις και κατάφερε να «κοιτάξει στα μάτια» την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Καβάλα. Μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ στο 21', ύστερα από ατομική ενέργεια και σουτ του Χατζηπάντου. Βέβαια στο αμέσως επόμενο λεπτό και πριν προλάβει να αγχωθεί η γηπεδούχος ομάδα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζελίδη, έφερε το αποτέλεσμα στα ίσα. Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου με τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, όπως ήδη αναφέραμε, να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Τζορντάν, που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ, δέχτηκε την κίτρινη κάρτα για κράτημα αντιπάλου, που ήταν η 2η στο παιχνίδι (την πρώτη την είχε δεχθεί στο 15' για επικίνδυνο μαρκάρισμα σε αντίπαλο) και αποβλήθηκε και στα επόμενα πέντε λεπτά ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ κατέρρευσε. Το αμέσως επόμενο λεπτό  στο 49' ο Τζελίδης έκανε το 2-1, στο 50' ο Γκέκας το 3-1 και στο 53' πάλι ο Γκέκας το 4-1.

Τα επόμενα δύο τέρματα, για να διαμορφωθεί το τελικό 6-1, σημειώθηκαν στο 68' από τον Γκέκα και στο 72' από τον Παπαδόπουλο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Φιλιππίδης απο την ΕΠΣ Έβρου, με βοηθούς τον Κατσαντούρα και τον Σιώνη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ: Αστράς, Δαλιανόπουλος (72’ Ρ. Παπαδόπουλος), Περδίκης (68’ Π. Δερμιτζάκης), Σμίλτος, Καζαντζίδης, Γκέντσογλου, Τζελίδης, Σαλπιγγίδης (72’ Γιαγτζίδης), Αλτιντζής (32’ Ιωαννίδης), Γκέκας (68’ Α. Δερμιτζάκης), Παπαδόπουλος

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Τσανασίδης, Παναγιωτίδης, Βασιλακάκης, Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Βασιλειάδης, Μεληκιώτης (56' Καρασαρίδης), Μιχαηλίδης (56' Κετόγλου), Γράτσιανος (61’ Χαβιαρόπουλος), Ζε Εσσόνο (61’ Γιαγτζίδης), Χατζηπαντός (61’ Γαλόπουλος)

 

ΕΥΚΑΡΠΙΑ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 1-0

Άδικη ήττα, με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, γνώρισε η Αγία Μαρίνα στην Ευκαρπία από την τοπική Νίκη. Η ομάδα της Ημαθίας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ακόμη και όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ντιογκάνα στο 56'.

Δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, πέτυχε ένα τέρμα στο 15' με τον Μουστάκα, το οποίο ακυρώθηκε για οφσαϊντ και για το οποίο διαμαρτύρονται οι άνθρωποι της Αγίας Μαρίνας, ενώ είχε και δοκάρι στο 68' με τον Μεντί. Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα, πέτυχε στο 78' ο Βουτυράς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μιχαηλίδης (Αδραμάνης - Παπαδόπουλος) από την Πέλλα, αφήνοντας με πολλά παράπονα την ομάδα της Ημαθίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΥΚΑΡΠΙΑ: Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Γουνόπουλος, Ράνδζης, Σουλίδης, Ιβανίδης, Πανυτσίδης, Μποζίδης, Ξανθόπουλος. Έπαιξαν και οι Κοντός, Βουτυράς, Νικολαΐδης, Μπαλαμπανίδης, Κασιούρας.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ορμανίδης, Ζούρκος, Γιαννόπουλος, Ράδης, Νιογκάνα Σο, Αναστασιάδης, Λέκα (70' Τζαλίλης), Μουστάκας (58' Μεντί), Ακένα, Καραγιάννης (80' Αντωνίου), Σούκιας (58' Τότσκα).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καβάλα - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ      6-1

Ευκαρπία - Αγία Μαρίνα     1-0

Παραλίμνιο - Χανιώτη         1-1

Χρυσούπολη - Θέρμη         4-0

Πετεινός - Ορεστιάδα 1-2

Δόξα Δράμας - Άβατο         2-0

Βαρβάρα - Κρηστώνη         0-2

Πανθρακικός  - Επανομή   2-0

Μηχανιώνα - Αγγελοχώρι   3-0 (α.α.)


eukarpia-agia marina

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής