breaking news Νέο

Δήλωση του Β.Καστανιώτη προπονητή του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων μετά τον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας

Δήλωση του Β.Καστανιώτη προπονητή του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων μετά τον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας

Στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του και την οποία χειροκρότησε στάθηκε περισσότερο ο προπονητής του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων Βασίλης Καστανιώτης χαρακτηρίζοντας το μέγεθος του σκορ άδικο για την ομάδα του, ενω δεν παρέλειψε να υποσχεθεί ότι όσο υπάρχουν έστω και μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων θα συνεχίσει να τις διεκδικεί και αν τελικά υποβιβαστεί, θα υποβιβαστεί με ψηλά το κεφάλι.

Συγκεκριμένα ο προπονητης της ομάδας των Τρικάλων υποστήριξε στην συνέντευξη που παρεχώρησε μετά τον άτυχο αγώνα της ομάδας του στην Αριδαία με τον Αλμωπό.

“Σε έναν πολυ βαρύ αγωνιστικό χώρο που δημιουργήθηκε από την έντονη βροχόπτωση οι παίκτες και των δυο ομάδων πάλεψαν για την νίκη. Το μέγεθος του σκορ νομίζω οτι δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού και αδικεί την ομαδα μου, που στάθηκε με αξιοπρεπεια μέσα στο γήπεδο. Ομως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Οι αντίπαλοι μας ήταν πιο ουσιαστικοί και κέρδισαν με ένα σκορ που για έναν που δεν παρακολούθησε το ματς φανερώνει μεγάλη αγωνιστική διαφορά μέσα στο γήπεδο κάτι βέβαια που δεν ισχύει. Εμεις όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία θα παλεύουμε για αυτές κι αν τελικά υποβιβαστούμε θα υποβιβαστούμε με ψηλά το κεφάλι.

Μεσα σε όλο αυτό το δυσάρεστο κλίμα που διαμορφώνεται έχουμε και μια ευχάριστη νότα. Η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου της Ενωσης μας για τον οποίο σιγά - σιγά θα πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής