breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Θρίλερ στα 16.000 πόδια – Αποκολλήθηκε πόρτα αεροπλάνου σε πτήση με 174 επιβάτες

Στιγμές τρόμου βίωσαν οι επιβάτες της Alaska Airlines από το Πόρτλαντ του Όρεγκον με προορισμό το Οντάριο της Καλιφόρνια, όταν αποκολλήθηκε πόρτα του αεροσκάφους ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε, το βράδυ της Παρασκευής (5/1), και ο πιλότος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση.

Φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά μέσα, και έκαναν τον γύρο του κόσμου στα social media, δείχνουν ένα μεγάλο κομμάτι της ατράκτου να λείπει από την πίσω αριστερή πλευρά.

Βίντεο από το περιστατικό που αναρτήθηκε στο TikTok δείχνει τους επιβάτες να φορούν μάσκες οξυγόνου καθώς το αεροπλάνο κατεβαίνει, με την τρύπα εμφανώς ορατή.

Το περιστατικό ανάγκασε την Alaska Airlines να καθηλώσει προσωρινά στο έδαφος τον στόλο των 65 αεροσκαφών Boeing 737-9 MAX για να ολοκληρώσει επιθεωρήσεις ασφαλείας και συντήρησης, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο Χ (πρώην Twitter).

*****

  • Η Ρωσία βομβάρδισε δικό της χωριό... κατά λάθος

Ρώσος περιφερειακός κυβερνήτης δήλωσε  ότι έδωσε εντολή να ανοικοδομηθούν εννέα σπίτια σ’ ένα χωριό που βομβαρδίσθηκε κατά λάθος από ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 Ιανουαρίου, όταν το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA μετέδωσε επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας ότι ανέφερε μια «αφύσικη εκκένωση πυρομαχικών αεροσκάφους» πάνω από το χωριό Πετροπάβλοφκα στην νότια περιοχή του Βορόνεζ.

Ο κυβερνήτης Αλεξάντερ Γκούσεφ δήλωσε ότι εννέα σπίτια θα ανοικοδομηθούν το συντομότερο δυνατόν και ότι επίσης προκλήθηκαν ζημιές σ’ ένα μικρό τοπικό σχολείο, ένα κέντρο τεχνών και ένα διοικητικό κτίριο.

Κανείς δεν σκοτώθηκε, αλλά τέσσερα άτομα υπέστησαν μικροτραυματισμούς ενώ στους κατοίκους παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη, δήλωσε ο Γκούσεφ.

Πέντε αυτοκίνητα κι ένα τρακτέρ επίσης υπέστησαν ζημιές, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα αποζημιωθούν.

«Κανένας από τους κατοίκους δεν θα μείνει αβοήθητος, θα στηρίξουμε τον καθένα με κάθε δυνατό τρόπο», δήλωσε ο Γκούσεφ.

*****

  • Kαφέ που είναι ευπρόσδεκτοι μόνο οι γκρινιάρηδες - Πρέπει να είσαι απαισιόδοξος και με αρνητική ενέργεια

Το Mori Ouchi, ένα φιλόξενο καφέ στη χαλαρή συνοικία Shimokitazawa του Τόκιο, φημίζεται για το ότι εξυπηρετεί μόνο απαισιόδοξους και άτομα με γενικά αρνητική νοοτροπία. Οι αρνητικοί άνθρωποι τείνουν να έχουν κακή φήμη και όλοι τους συμβουλεύουν συνεχώς να είναι πιο θετικοί. Ο ιδρυτής όμως του Mori Ouchi, ενός μικρού καφέ στη Shimokitazawa του Τόκιο, σίγουρα δεν το πιστεύει. Ο άντρας πάντα ένιωθε ότι οι αρνητικοί άνθρωποι ήταν πιο ευαίσθητοι και πιο πληγωμένοι από τους άλλους γι'αυτό και κάνουν παράπονα, έτσι δημιούργησε έναν χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτούς. Διαθέτοντας μια ρουστίκ διακόσμηση που έφτιαξε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, το Mori Ouchi δεν μοιάζει πραγματικά με ένα μέρος για απαισιόδοξους ανθρώπους, αλλά έχει ιδιωτικά δωμάτια όπου οι θαμώνες μπορούν να είναι οι ίδιοι χωρίς να ανησυχούν για τα βλέμματα των άλλων. Το μόνο πράγμα που υποδηλώνει αρνητικότητα είναι το μενού, ιδιαίτερα τα περίεργα μεγάλα ονόματα των κοκτέιλ:

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, τα περισσότερα από τα κοκτέιλ που σερβίρονται στο Mori Ouchi είναι φτιαγμένα με ζωηρά χρώματα - σαν αντίθεση στις ψυχολογίες τους...

*****

  • Aνδρας ζητούσε να τον συλλάβουν και... δάγκωσε αστυνομικό

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο αστυνομικό μέγαρο της Πάτρα. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 30χρονος εμφανίστηκε στο τμήμα και απαιτούσε να τον συλλάβουν, δηλώνοντας πως υπάρχει ένταλμα για την σύλληψή του. Ομως το έγγραφο που υποτίθεται πως ήταν ένταλμα ήταν "κενό περιεχομένου". Ο Αξιωματικός υπηρεσίας ζήτησε από τον 30χρονο να αποχωρήσει, ωστόσο αυτός όχι μόνο δεν έφευγε, αλλά φώναζε πως "πρέπει να με συλλάβετε". Ο άνδρας συνέχιζε να επιμένει και ο αξιωματικός τον πλησίασε για να τον απομακρύνει από την είσοδο του μεγάρου, καθώς είχε αρχίσει η κατάσταση να ξεφεύγει. Τότε ο 30χρονος του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στο χέρι. Αποτέλεσμα ήταν ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ να πάει στο νοσοκομείο για να του περιποιηθούν το τραύμα και ο δράστης να καταλήξει τελικά στο κρατητήριο.

*****

  • Ανήλικος “χτυπούσε σε τατού” τις ληστείες που έκανε!

Ο έφηβος μόλις 17 ετών ο οποίος συνελήφθη για μια σειρά από ληστείες στη Θεσσαλονίκη, εικάζεται ότι «χτυπούσε» τατουάζ με τις ληστείες που έκανε. Ο νεαρός όπως διαπίστωσε η Αστυνομία έχει στο σώμα του τατουάζ με διάφορες ημερομηνίες, συγκεκριμένα τις ημερομηνίες κατά τις οποίες διέπραξε ληστείες. «Ζωή στους κλέφτες, θάνατος στους μπάτσους», γράφει επίσης ένα από τα δεκάδες τατουάζ που φέρει πάνω του ο 17χρονος.

Σημειώνεται πως μέσα σε 15 ημέρες λήστεψε τουλάχιστον τέσσερις φορές το ίδιο μαγαζί στον Εύοσμο. Μαζί με τον συνεργό του και υπό την απειλή όπλου κατάφερε να αποσπάσει 1.900 ευρώ. Ο 17χρονος συνελήφθη την Παρασκευή και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.


Η Ρωσία βομβάρδισε δικό της χωριό... κατά λάθος
Kαφέ που είναι ευπρόσδεκτοι μόνο οι γκρινιάρηδες - Πρέπει να είσαι απαισιόδοξος και με αρν
Aνδρας ζητούσε να τον συλλάβουν και... δάγκωσε αστυνομικό
Ανήλικος “χτυπούσε σε τατού” τις ληστείες που έκανε!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής