breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Ποδαρικό με το αριστερό

  • Γ' Εθνική: Ποδαρικό με το αριστερό
  • Γ' Εθνική: Ποδαρικό με το αριστερό

Ποδαρικό στη νέα χρονιά με το αριστερό έκαναν οι δύο εκπρόσωποί μας στην Γ' Εθνική. Ο ΝΠΣ, συγκεκριμένα έχασε στη Φελώνη της Ξάνθης από τον Αρη Αβάτου με 3-0, ενώ ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, από τον Θερμαϊκό Θέρμης με 0-1. Δύο αρνητικά αποτελέσματα που με βάση την εικόνα των αγώνων χαρακτηρίζονται άδικα και βοήθησαν να δημιουργηθούν εξωγενείς και εξααγωνιστικοί παράγοντες. Η εχθρική διαιτησία σε βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ στη Φελώνη της Ξάνθης, η τύχη ή αν προτιμάτε η έλλειψη αυτοπεποίθησης και αποτελεσματικότητας, για λογαριασμό της Αγίας Μαρίνας.

Ανεξάρτητα πάντως από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα για τις δύο ομάδες της Ημαθίας, η ουσία είναι μία και παραμένει η ίδια και για τους δύο εκπροσώπους μας. Η ψαλίδα από την ζώνη της παραμονής ή αν θέλετε από την 11η θέση, στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο κυριακάτικος αντίπαλος της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο Αρης Αβάτου και δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στην ομάδα που θα την καταλάβει (αγώνα μπαράζ με τον 11ο του 2ου ομίλου), άνοιξε ακόμη περισσότερο, με τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ να απέχει 10 βαθμούς και την Αγία Μαρίνα 12 και φυσικά η προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία απέκτησε μεγαλύτερη δυσκολία.

Το θετικό για την ΒΕΡΟΙΑ, αν μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είναι ότι ο επόμενος αντίπαλός της είναι το Αγγελοχώρι, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, έτσι παίρνει την νίκη και τους τρεις βαθμούς δίχως αγώνα, έχοντας στην διάθεσή της για το επόμενο παιχνίδι της, που είναι με την Επανομή εκτός έδρας, 15 ημέρες να κάνει τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις χρειάζεταινα διορθώσει τα κακώς κείμενα και να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της.

 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ- ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 3-0

Με βαρύ σκορ και πολλά δικαιολογημένα παράπονα από τα σφυρίγματα του κ. Φιλιππίδη από την ΕΠΣ Εβρου και των δύο βοηθών του, του συμπατριώτη του Κατσαντούρα και του Θρακιώτη Γκιόση, επέστρεψε από την Ξάνθη ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ. Η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ που είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ, αφού είχε δυο - τρεις καλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ, ενώ δεν τις δόθηκε και πέναλτι σε ανατροπή (τράβηγμα) του Γανόπουλου από αντίπαλο, με το καλημέρα στην επανάληψη βρέθηκε πίσω στο σκορ ύστερα από κεφαλιά του Χασάνογλου (38') και λίγο αργότερα έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού στο 63' αποβλήθηκε με 2η αυστηρή κίτρινη κάρτα ο Μιχαηλίδης. Στο 75' οι γηπεδούχοι από τα 11 βήματα έκαναν το 2-0 και στο 90' με ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσάπαρη διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.

Με πολλά καθοριστικής σημασίας εχθρικά σφυρίγματα σε βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ η διαιτησία του κ. Φιλιππίδη (Κατσακτούρα - Γκιόση).

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Τενεκές, Κουτσούμπας, Τσαπάρης, Παπαχρήστου (46′ Γκιορτζίνης), Αραμπατζής (46′ Φούντας), Αναγνωστόπουλος (81′ Κοτόπουλος), Κοντογιαννίδης (81′ Κουτσός), Βαφειάδης (62′ Θεοδωρόπουλος).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ : Τσανασίδης, Κουτσούκης, Τζημογιάννης, Παναγιωτίδης (31′ λ.τ. Χατζηπάντος), Ντόγος, Γανόπουλος (78′ Σωτηριάδης), Φασίδης, Μιχαηλίδης, Γράτσιανος (60′ Τερζής), Ζε Εσόνο, Λαφάρας.

 

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ - ΘΕΡΜΗ 0-1

Με εντός έδρας ήττα ξεκίνησε τη νέα χρονιά και η ομάδα της Αγίας Μαρίνας, καθώς έχασε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης από την Θέρμη με 0-1. Ενα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί άδικο, αφού η ομάδα της Ημαθίας με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδά της, παρουσίασε κατά διαστήματα βελτιωμένο, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αγωνιστικό πρόσωπο, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, πέτυχε με κοντινό πλασέ στο 66' ο Γκαργκαλατζίδης (ο σκόρερ προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαμπρίδης (Αδραμάνης - Σαμαράς) από την ΕΠΣ Πέλλας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Ράδης, Γιαννόπουλος, Θεολόγου (77' Σούκιας), Ακένα, Νιογκάνα Σο, Λέκα (77' Δημητρούσης), Χασιώτης (46' Κατσέλης), Τ. Καραγιάννης (82' Μουστάκας), Αντωνίου (46' Β. Καραγιάννης).

ΘΕΡΜΗ:  Μαντζάρης, Τσιάτσιος, Σενγκέργκης, Παπαστεριανός, Κουρέλλας, Βαβλιάκης, Πουρνάρας (46’ Κολέτσι) Αναστασιάδης (70’ Λουφάκης Δ.), Γαβαλίδης, Γκαργκαλατζίδης (90’ Τσιούχας), Φούσκας (70’ Ασήμογλου).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αρης Αβάτου - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ      3-0

Αγ. Μαρίνα - Θέρμη   0-1

Ορεστιάδα - Χανιώτη 2-2

Κρηστώνη - Ευκαρπία        2-0

Πανθρακικός - Παραλίμνιο 2-1

Επανομή - Χρυσούπολη    0-0

Μηχανιώνα - Πετεινός         3-0

Βαρβάρα - Δόξα Δράμας    2-1

Αγγελοχώρι  - Καβάλα        0-3 (α.α.)


Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας - Θέρμη

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής