breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Νίκησε και ελπίζει η ΒΕΡΟΙΑ

  • Γ' Εθνική: Νίκησε και ελπίζει η ΒΕΡΟΙΑ
  • Γ' Εθνική: Νίκησε και ελπίζει η ΒΕΡΟΙΑ

Με δύο νίκες, στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του δευτέρου γύρου, η πρώτη βέβαια στα χαρτιά και νέο λουκ, μετά τις μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου, ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ άρχισε και πάλι να γεννά ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Η πρώτη εκτός έδρας φετινή νίκη, που μάλιστα ήρθε με εκκωφαντικό τρόπο, σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της στην διεκδίκηση της παραμονής, που όλα σχεδόν ήταν ευνοϊκά, επανέφεραν την αισιοδοξία στο στρατόπεδο της άλλοτε κραταιάς ομάδας και βάσιμα πλέον μπορεί να αισιοδοξεί ότι θα πετύχει τελικά τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Γ' Εθνική.

Η Κυριακάτικη 19η αγωνιστική του Α' ομίλου της Γ' Εθνικής, αναμφισβήτητα ήταν η καλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα για την ΒΕΡΟΙΑ και θα ήταν ιδανική, αν η ομάδα της Αγίας Μαρίνας έκανε το καθήκον της και έπαιρνε αποτέλεσμα στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο τον Αρη Αβάτου, που είναι ένας από τους αντιπάλους των δύο εκπροσώπων της Ημαθίας στην μάχη της παραμονής.

Όμως ακόμη και έτσι η απόσταση του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ από την 11η θέση, που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στην ομάδα που θα την καταλάβει, μειώθηκε από τους 10 στους 7 βαθμούς και έχουμε μπροστά μας 15 αγωνιστικές. H ΒΕΡΟΙΑ σωστά ελπίζει ότι μπορεί τελικά να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία, την στιγμή που όλοι σχεδόν την είχαν ξεγραμμέμη και οι ελπίδες της αυτές θα είναι βάσιμες, αν οι παίκτες της, που πλέον δεν υστερούν σε τίποτα, ούτε σε εμπειρία, αλλά ούτε σε ταλέντο, συνεχίσουν με το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν την Κυριακή στο γήπεδο της Επανομής.

 

ΕΠΑΝΟΜΗ - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 0-3

Εκκωφαντικό πέρασμα της ΒΕΡΟΙΑΣ από την Επανομή, με αντίπαλο μία ομάδα, που όπως διατυμπάνιζε ολόκληρη την εβδομάδα που είχε προηγηθεί, το παιχνίδι γι' αυτήν είχε χαρακτήρα τελικού, αφού από το αποτέλεσμά του θα εξαρτάτο κατά πόσο μπορεί να ελπίζει στην επίτευξη του φετινού της στόχου, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Μια ομάδα που έχει ήδη πραγματοποιήσει επτά!!! μεταγραφές που υποτίθεται ότι την ενίσχυσαν.

Η ΒΕΡΟΙΑ, λοιπόν πέρασε την περασμένη Κυριακή από μία έδρα και έναν αντίπαλο που καίγονταν, όπως και η ίδια για την νίκη, και επαναλαμβάνουμε ότι πέρασε με εκκωφαντικό τρόπο, κερδίζοντας με 3-0!!

Βέβαια η αντίπαλός της ολοκλήρωσε τον αγώνα με οκτώ ποδοσφαιριστές (η Επανομή είχε τρεις αποβολές). Όμως όλες οι αποβολές και οι τρεις έγιναν μετά το 76' και ενώ το σκορ ήταν ήδη 0-2, με την ΒΕΡΟΙΑ εκτός από τα δύο γκολ να έχει και ένα δοκάρι με θεαματικό ψαλίδι του Φασίδη στο 13' και 4-5 μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, δίχως ουσιαστικά να κινδυνέψει η εστία της.

Το 0-1 έγινε στο 38' με κοντινή προβολή του Φασίδη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ντόγου. Το 0-2 στο 69' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάλλα. Στο 76' είχαμε την πρώτη αποβολή (Μποϊκα με 2η κίτρινη), στο 77' την δεύτερη (Μπαλασά Κ. ) και στο 81' την τρίτη (Νταντάμη).

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 83' ο Βασιλακάκης με κοντινό σουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Δημητριάδης (Κώστογλου - Σκούτας) ΕΠΣ Χαλκιδικής.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΑΝΟΜΗ: Κολέτσας, Ανδρεαδάκης (46’ Μεταξάς), Τσεκρέζι, Ζουρνατζάκης (59’ Δεληχατζής), Ταουσάνης, Ιβαντζικης, Τσακιρίδης (59’ Λιάπης), Νταντάμης, Μπόικα, Μπαλασάς Β., Μπαλασάς Κ.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Τσανασίδης, Ζούρκος, Κουτσούκης, Τζόρνταν (86’ Τούφας), Ντόγος (79’ Κετόγλου), Παναγιωτίδης, Φασίδης (52’ λ.τ. Μπάλλας), Γανόπουλος (79’ Βασιλακάκης), Ζε Εσόνο, Μπλέτσας, Χατζηπάντος (86’ Καρασαρίδης).

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΑΒΑΤΟ 0-1

Μία ακόμη ήττα γνώρισε ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, που τον κρατάει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μειώνοντας αισθητά τις όποιες ελπίδες έχει ακόμη για παραμονή στην κατηγορία.

Το παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και μέσα σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, που δεν βοηθούσε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα σημείωσε ο Αναγνωστόπουλος με κεφαλιά στο 2', με την ομάδα της Ημαθίας στη συνέχεια να προσπαθεί να αντιδράσει, να δημιουργεί τρεις - τέσσερις ευκαιρίες, δίχως όμως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Αγρίμης (Κολιπέτρος - Κλεισιάρης) ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Μυλωνάς, Θεολόγου, Ράδης, Τότσκα, Δημητρούσης (46' Τριανταφυλλίδης), Ακένα, Νιογκάνα, Λέκα, Καραγιάννης Τ. (75' Αντωνίου), Κοσέογλου (55' Καραγιάννης Β.), Αναστασιάδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Τσάπαρης, Ψεμματάς, Αναγνωστόπουλος (66' Φούντας), Θεολόγου (46' Βαφειάδης), Κοντογιαννίδης (58' Γκιορτζίνης).

 

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επανομή - ΒΕΡΟΙΑ   0-3

Αγία Μαρίνα - Αβατο  0-1

Πανθρακικός - Χανιώτη      3-0

Μηχανιώνα - Ευκαρπία      2-0

Δόξα Δράμας - Παραλίμνιο          0-1

Πετεινός - Χρυσούπολη     0-2

Αγγελοχώρι - Θέρμη  0-3 α.α.

Κρηστώνη - Ορεστιάδα (αναβολή)

Βαρβάρα - Καβάλα (αναβολή)


Αγία Μαρίνα-Άβατο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής