breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Ορατός πλέον ο στόχος της παραμονής

  • Γ' Εθνική: Ορατός πλέον ο στόχος της παραμονής
  • Γ' Εθνική: Ορατός πλέον ο στόχος της παραμονής

Τρίτη συνεχόμενη νίκη και ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία, που πριν λίγο μόλις καιρό έδειχνε απόμακρος και απλησίαστος, γίνεται όλο και πιο ευδιάκριτος. Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, αυτή τη στιγμή απέχει πέντε βαθμούς από την 11η θέση, που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία.

Δυστυχώς η ομάδα της Αγίας Μαρίνας παρότι προηγήθηκε νωρίς στο σκορ δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στο Κιλκίς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης και η διαφορά από την 10η θέση παρέμεινε στους 9 βαθμούς.

Θετικό βέβαια είναι ότι εκτός από την Δόξα Δράμας, την Ευκαρπία, την Κρηστώνη και το Άβατο, στη μάχη της παραμονής, από την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, «πλέχτηκε» και το Παραλίμνιο, που στα τελευταία του παιχνίδια, δεν βγάζει την ενέργεια του πρώτου γύρου.

Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν, την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, πήρε το τρίτο στη σειρά τρίποντο, όχι και με τόσο πειστική απόδοση, υποστηρίζουν κάποιοι. Όμως όταν από την μια στιγμή στην άλλη, αλλάζεις την μισή σου ομάδα, γιατί επιβάλλεται, (οι οκτώ από τους δεκαπέντε ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν κόντρα στον Αετό Βαρβάρας, ήταν αποκτήματα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου), δεν είναι φυσικό, αυτό, απαντάμε εμείς;

Υστερα στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ΒΕΡΟΙΑ, το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει είναι η απόδοση. Αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι η νίκη, οι τρεις βαθμοί για να καλυφθεί η απόσταση που την χωρίζει από την ζώνη της παραμονής, πριν έρθουν τα δύσκολα παιχνίδια με τους πρωτοπόρους.

 

ΒΕΡΟΙΑ - ΒΑΡΒΑΡΑ 2-0

Δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της η ΒΕΡΟΙΑ, συνέχισε την Κυριακή το νικηφόρο σερί της, που ξεκίνησε με το ξεκίνημα του β' γύρου, κερδίζοντας καθαρά και δίκαια τον Αετό Βαρβάρας με 2-0.

Το σκορ για την γηπεδούχο και μετέπειτα νικήτρια ομάδα, άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Τζόρνταν να πιάνει συρτό σουτ,  τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Παπαβασιλείου να ελέγχει την μπάλα, η οποία όμως του ξέφυγε μέσα από τα χέρια και κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

Μετά το γκολ η ομάδα της Χαλκιδικής προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δύο καλές στιγμές στο 24' με τον Πετάλλι, το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Ιωαννίδης και στο 40' με τον Αγαπητό που είχε την ίδια κατάληξη, όπως κοντά στο δεύτερο γκολ βρέθηκε και η ΒΕΡΟΙΑ στο 23' με τον Φασίδη, το σουτ του οποίου κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Αετού.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε μέχρι το 72', όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγο αποβολής του Σαούλη.

Με παίκτη περισσότερο η ΒΕΡΟΙΑ ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 83' με τον Χατζηπαντο, που κέρδισε το ριμπάουντ ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα του Αετού, σε σουτ του Ντόγου και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παγώνης (Παντικίδης - Μάτσιας), από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος (79’ Ζε Εσόνο), Κουτσούκης, Γιαννόπουλος, Τζόρνταν, Πανταζέλος (84’ Μιχαηλίδης), Φασίδης, Γανόπουλος (73’ Βασιλακάκης), Μπλέτσας, Μπάλλας (46’ λ.τ. Ντόγος), Χατζηπάντος.

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Παπαβασιλείου, Χαβιαρόπουλος (81’ Παπαδημητρίου), Σαούλης, Βλαχάκης, Τσιρλίδης (66’ Τσιότρας), Κωτάκης (46’ Πολυζωίδης), Γκούτσιος, Κεχαγιάς, Πετάλλι, Αγαπητός (66’ Σούκιας), Κωτάκης Δ. (85’ Μιχαηλίδης).

 

ΚΡΗΣΤΩΝΗ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2-1

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τριανταφυλλίδη και διατήρησε το 0-1 στο Α' ημίχρονο, η Αγία Μαρίνα έχοντας κόντρα στο δεύτερο ημίχρονο τον άνεμο δεν άντεξε, δέχθηκε δύο τέρματα στο τελευταίο ημίωρο από τον Νίκου στο 56' και τον Ρωμανίδη από τα έντεκα βήματα στο 62' και έχασε στο Κιλκίς από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης με 2-1.

Η ομάδα της Ημαθίας παρουσιάσθηκε αισθητά βελτιωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια της, είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα δεν το κατάφερε όμως, με αποτέλεσμα να γνωρίσει μία ακόμη ήττα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βλάχος (Γκίτσος - Κωτσόπουλος).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κρηστώνη :  Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Ευθυμιάδης, Αϊβάζης, Μαυροκεφαλίδης, Παυλίδης (65’ Κυρανάς), Κυριακίδης (65’ Τριανταφυλλίδης), Τριφηνόπουλος (78’ Χατζηγεωργίου), Αγαθαγγελίδης, Ρωμανίδης (60’ Παπαδόπουλος), Νίκος (78’ Μακάριος).

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ: Μυλωνάς, Αναστασιάδης, Ράδης, Τότσκα (84' Γαλόπουλος), Δημητρούσης, Τριανταφυλλίδης, Νιογκάνα Σο (46' λ.τ. Τσολάκης), Λέκα, Β. Καραγιάννης (75' Ζαφειρόπουλος), Κοσέογλου (46' Τζαλίλης), Σιδηρόπουλος.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΕΡΟΙΑ - Βαρβάρα   2-0

Κρηστώνη - Αγία Μαρίνα   2-1

Ορεστιάδα - Πανθρακικός  0-2

Θέρμη - Επανομή       2-1

Χανιώτη - Μηχανιώνα         0-2

Ευκαρπία - Δόξα Δράμας   1-1

Καβάλα - Πετεινός      1-0

Παραλίμνιο - Χρυσούπολη          0-2

Αβατο - Αγγελοχώρι  (3-0 α.α.)


Αγία Μαρίνα-Κρηστώνη

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής