breaking news Νέο

Πρόσκληση του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας σε απογευματινό

  • Πρόσκληση του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας σε απογευματινό
  • Πρόσκληση του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας σε απογευματινό

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες κοινωνικές εκδηλώσεις ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την ΤΕΤΑΡΤΗ  7 /2 /2024 και ώρα 18.00 στην Sala Ελιάς σε απογευματινό καφέ για ψυχαγωγία και χαλάρωση αλλά και οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση των εσωτερικών χώρων του 2ου ορόφου του Αρχοντικού Β.Χατζίκου!

 Οι εργασίες προχωρούν ικανοποιητικά κάτω από την επίβλεψη της αρχιτέκτονος ΑναστασίαςΠάπαρη !

     Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιασθεί το βιβλίο-ημερολόγιο που παρέχει στον αναγνώστη την ελευθερία να διαμορφώσει τα  ετήσια και μηνιαία πλάνα του ,χωρίς χρονική δέσμευση , όπως θέλει !

Την παρουσίαση θα κάνουν δύο κυρίες Μικρασιατικής καταγωγής : Η εκπαιδευτικός ΣΟΦΙΑ  ΤΖΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ και η ΣΜΑΡΟΥΛΑ ΚΟΥΙΚΟΓΛΟΥ-ΚΑΛΛΙΓΑ που υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου μας ( 1979 )!

Το βιβλίο των 150 έγχρωμων σελίδων πωλείται στην τιμή των 8€ και έχει σαν θέμα τις  Μικρασιατικές Συμβουλές Καλοτυχίας! Αυτές που ακούγαμε από τον παππού και την γιαγιά αλλά και τις ορμήνειες των γονιών μας με τις οποίες μεγαλώσαμε δημιουργήσαμε και μεγαλουργήσαμε στις Τέχνες , στα Γράμματα αλλά και συνεισφέραμε στην Οικονομική και Πολιτιστική Αναγέννηση της Χώρας !

 

Διάθεση προσκλήσεων στα τηλ

           6974 938 713 Παυλίδου  Αναστ.

           6977 460 574 Τελλίδης  Δημ

           6932 367 760  Ράδης  Νίκος

 

εκ του Δ.Σ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής