breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Είναι σημαντικό, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, νεοδημοκράτισσες και νεοδημοκράτες, που βάλατε τα αστραφτερά σας και τις κουστουμάρες σας, στο κοπή το πίτα της Νου Δου Ημαθίας.

Είναι σημαντικό λέγω, που ο συναγωνιστής Νικος Δένδιας έχει, στην πράξη, μειώσει την ηλεκτρική κατανάλωση, χρησιμοποιώντας μια «πράσινη» (Θεός φυλάξοι, αν και τελευταία όλοι οι «πράσινοι» έγιναν νεοδημοκράτες) μέθοδο.

Την καλογυαλισμένη...φαλάκρα.

Ξέρετε πόση οικονομία γίνεται στο γραφείο του στο Εθνικής Αμύνης. Φτάνει και περισσεύει ένα λαμπατέρ.

Το ζόρι είναι, όταν την καλύπτει με το παραδοσιακό φεσάκι, το κιπά, των Εβραίων.

Αλλά οι Ισραηλινοί είναι πρώτοι στην τεχνολογία, οπότε κάτι έχουν για τον κυρ Νίκο, για να του ανάβει το λαμπάκι.

 

Πάμε στους «επαναστάτες» των πανεπιστημίων. Πού έχουν γράψει στα....τους το ότι οι φοιτητές δεν μπορούν να χάσουν το εξάμηνό τους και να συνεχίσουν να επιβαρύνουν την οικογένειά τους, με ενοίκια και χίλια δυο άλλα έξοδα.

Οι μισοί από τους 700.000 φοιτητές μας, έχουν κατακτήσει την «αιωνιότητα», αφού βρίσκονται στα πανεπιστήμια εδώ και 30 τέρμινα.

Να τους διαγράψει η πανεπιστημιακή κοινότητα και ας «χάσει» κάτι μουσάτους με τα στυλιάρια στις σημαίες, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συγκρουστούν με τα  ΜΑΤ.

Όσο δε αφορά τους «επαναστάτες» καθηγητές, που αρνούνται να συναινέσουν με τη διεξαγωγή των εξετάσεων, μέσω τηλεδιάσκεψης, ας κάνουν μια αίτηση να πάρουν έδρα στη Βόρειο Κορέα.

Βοήθειά τους.


Δένδιας
Δένδιας
επαναστάτες
φοιτητές
Βόρεια Κορέα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής