breaking news Νέο

Πιστώνεται την επιτυχία ο Άγγελος Τόλκας!

  • Πιστώνεται την επιτυχία ο Άγγελος Τόλκας!
  • Πιστώνεται την επιτυχία ο Άγγελος Τόλκας!

Ιδιαίτερη ικανοποίηση εκφράζουν από την Κουμουνδούρου για το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλη συμμετοχή όλων των τοπικών αρχών και φορέων της Δυτικής Μακεδονίας, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, στο 1ο Περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη Δυτική Μακεδονία, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024.

Στο πλούσιο πρόγραμμα μετείχαν ο περιφερειάρχης και 13 δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας, όπου μαζί με μέλη της κοινωνίας των πολιτών και επιστήμονες, κατέθεσαν συνεκτικές προτάσεις για τους τομείς ευθύνης τους για μια σειρά κρίσιμων πολιτικών που αφορούν την Κοζάνη, ως περιοχή με αρκετές ιδιαιτερότητες και συνολικά τη Δυτική Μακεδονία.

Την επιτυχία δε του συνεδρίου πιστώνεται σε σημαντικό βαθμό ο πρώην βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ , Άγγελος Τόλκας, που ανέλαβε να το φέρει εις πέρας, καθώς έχει οριστεί υπεύθυνος για τη διοργάνωση των περιφερειακών συνεδρίων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Σε σχετική φωτογραφία, μάλιστα, που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του, γράφοντας στη λεζάντα: «Με τους ανθρώπους που με μεθοδικότητα, θεσμικότητα και τελικά αποτελεσματικότητα, καταφέραμε το Περιφερειακό Συνέδριο της Κοζάνης. Σε αυτήν τη φωτό θα χωρούσαν δεκάδες στελέχη του, που με συνείδηση και λειτουργία κόμματος, έβαλαν μπροστά τον πιο καλό τους εαυτό».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής