breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πιο κοντά στον τίτλο η Αλεξάνδρεια

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πιο κοντά στον τίτλο η Αλεξάνδρεια

Αναμενόμενη η νίκη της Αλεξάνδρειας επί της ομάδας του Μακροχωρίου και μάλιστα με ευρύ σκορ 5-0, που σε συνδυασμό με το καθιερωμένο ρεπό της Νάουσας της έδωσε σημαντικό προβάδισμα όσον αφορά την μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Τέσσερις αγωνιστκές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η πρωτοπόρος Αλεξάνδρεια απέχει έξι βαθμούς απο την ομάδα που την ακολουθεί στον βαθμολογικό πίνακα την Νάουσα την οποία μάλιστα αντιμετωπιζει στην έδρα της και σε περίπτωση νίκης (είχε κερδίσει και στον μεταξύ τους αγώνα) του πρώτου γύρου στο ΔΑΚ της Νάουσας με 2-0 η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη και τα πλεϊ οφ που θα ακολουθήσουν θα έχουν περισσότερο τυπικό χαρακτήρα, αφου όπως αποδείχθηκε μέχρι σήμερα η Αλεξάνδρεια και η Νάουσα δεν έχουν φέτος άλλους αντιπάλους και μόνο στα μεταξύ τους παιχνίδια μπορεί να έχουν απώλειες. Ομως 9 βαθμοί δεν καλύπτονται σε δυο αγώνες των πλεϊ οφ!!

Επίσης χαρακτηριστικό των αποτελεσμάτων της 18ης αγωνιστικής είναι η έξοδος των Τρικάλων από την τετράδα των πλεϊ οφ στην οποία βρέθηκε ο Αγιος Γεώργιος εστω και με ισοβαθμία μεταξύ τους.

Οσον αφορά τη μάχη της παραμονής και εδώ η ψαλίδα μεταξύ του ουραγού του βαθμολογκού πινακα Ατλα Ζερβοχωρίου από την ομάδα που βρίσεται πάνω από αυτόν, που αυτή τη στιγμή είναι τα Καβάσιλα παρέμεινε στους οκτώ βαθμούς αφου και οι δυο γνώρισαν την ήττα. Στον Κοπανό από την τοπική ομάδα τα Καβάσιλα με 5-1 στο γήπεδό του το Ζερβοχώρι απο την Επισκοπή ο Ατλάς με 3-1.

Στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας η τοπική ομάδα δεν είχε πρόβλημα με αντίπαλο το Μακροχώρι το οποίο παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες λόγω τιμωριας.

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα αφού προηγήθηκε στο 26' με τον Ατανασοφ και δυο λεπτά αργότερα στο 28' εκανε το 2-0 με τον Λίτσι, στο τελευταίο 30λεπτο του παιχνιδιού πέτυχε άλλα τρια τέρματα με τους Τσακιρίδη (65'), Καψάλη (80'), αυτογκολ (85') για να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τραούδης (Βαλκάνος Α. - Γκόγκας).

Η Επισκοπή πήρε το γειτονικό ντέρμπι με το Ζερβοχώρι και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πινακα.

Η Επισκοπή προηγήθηκε στο σκορ με τον Χαλντένα στο 30' με το Ζερβοχώρι να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα δυο λεπτά αργότερα (32'). Στο 70' και στο 74' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα δυο τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό 1-3. Το Ζερβοχώρι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκαν οι Παντζαρτζίδης (72') και Μούτσιος (86').

Τον αγώνα διαιτήτευσε οκ. Μελιτζανίδης (Μητρόπουλος- Μουρατίδης).

Σημαντική από βαθμολογικής πλευράς νίκη πέτυχε εκτός έδρας ο Αγιος Γεώργιος επί της Μελίκης που τον οδήγησε στα όρια της 4αδας των πλεϊ οφ. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Γερμάνης στο 75'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Γκόγκος - Τσίτσης).

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις της η Πατρίδα νίκησε στην έδρα της και τα Τρίκαλα με 3- 1 προσθέτοντας έτσι άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

Τα γκολ της νίκης της Πατρίδας πέτυχαν οι Ανδρίτσος δυο (25' και 74') και ένα ο Χολέβας (72') για λογαριασμό της ομάδας των Τρικάλων σκόραρε ο Μάρκου στο 85'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Χρυσάνης - Χαλατζιούκας).

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Κοπανός νικησε στο γήπεδο του τα Καβάσιλα με 5-1 και ξέφυγε από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ της νίκης της ομάδας του Κοπανού πέτυχαν οι Τέγος δυο (12' και 16'), ο Καψάλης επίσης δυο (25' και 42') και ο Νατσούρας (46') ενω για λογαριασμό των Καβασίλων προσωρινά είχε μειώσει στο 18' ο Κίτσας Ε. με πεναλτι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Μπογιατζόγλου - Σαμαράς).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αλεξάνδρεια - Μακροχώρι  5-0

Ζερβοχώρι - Επισκοπή      1-3

Μελίκη - Αγιος Γεώργιος    0-1

Πατρίδα - Τρίκαλα      3-1

Κοπανός - Καβάσιλα 5-1

Ρεπό: Νάουσα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής