breaking news Νέο

Ένα υπέροχο Μικρασιάτικο Απογευματινό

Ένα υπέροχο Μικρασιάτικο Απογευματινό

    Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα Sala της Ελιάς η δεύτερη κατά σειρά απογευματινή εκδήλωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡ/ΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

που είχε τρομερή επιτυχία τόσο από μεγάλη προσέλευση των μελών και φίλων ,όσο και από το διάχυτο κέφι και ποικιλία χορών κ τραγουδιών ,την επιμέλεια των οποίων είχε ο καθιερωμένος πλέον Disc - Jockey  NIK RADIS ,μέλος του Δ.Σ.

   Η εκδήλωση περιελάμβανε : την παρουσίαση Βιβλίου -Ημερολογίου όπου στις 150 έγχρωμες σελίδες του αναφέρονται Μικρ/κες Συμβουλές Καλοτυχίας ! 

Ευχαριστούμε πολύ τις εξαιρετικές κυρίες ΣΜΑΡΟΥΛΑ ΚΟΥΙΚΟΓΛΟΥ και την ΣΟΦΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ  που σεβόμενες τον χρόνο της εκδήλωσης έκαναν μια επιτυχημένη παρουσίαση !

Επίσης με απόφαση του Δ.Σ. τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα   ο Αντ/δήμαρχος ΒΑΣ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του  στην ανέγερση του ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ στην πλατεία Τσερμένι ! Ήταν όραμα και στόχος του Συλλόγου από της ιδρύσεως του και μόλις πέρσι έγινε πραγματικότητα!

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με δωρεάν λαχνούς και οι 5 τυχεροί πήραν απο μια  εικόνα,προσφορά του συνεργάτη  μας λαογράφου ΓΙΏΡΓΟΥ ΚΟΤΖΑΕΡΙΔΗ και  αλλοι 5 πήραν βιβλία προσφορά του Συλλόγου!

      Θα ήταν παράλειψη  να μην ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας χάρη  των οποίων πραγματοποιήθηκε το απογευματινό μας :

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε

τον κον ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΛΙΓΑ και τον εκδοτικό του οίκο SUPER COURSE

τον λαογραφο και συγγραφέα κον ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΤΖΑΕΡΙΔΗ

το Ζαχαροπλαστείο ΤΡΙΓΩΝΟ

τον φούρνο ΧΟΝΤΡΑΝΤΩΝΗΣ

τον φούρνο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

τα Ζαχαρώδη FONDANTE  Savvidis

 

Ο αποχαιρετισμός της εκδήλωσης έγινε με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε την Τσικνοπέμπτη  στις 7 Μαρτίου στον ετήσιο απκριάτικο χορό του Συλλόγου στο κέντρο SIRIOS όπου θα έχουμε πολλές εκπλήξεις !                 

εκ του Δ.Σ.

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής