breaking news Νέο

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;; - Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;; - Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας

Ο λαός και η νεολαία βγήκαν στους δρόμους σήμερα για να υπερασπιστούν τον δημόσιο χαρακτήρα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και να ενισχύσουν την λειτουργία της .

Ήρεμα ρωτάω: ο πρόεδρος που ήταν; Ήταν απασχολημένος σε κάποια «αδιαμεσολάβητη» επαφή ή στην εγγραφή καινούργιου «μηνύματος» στο Tik Tok!!

Ίσως ακόμα να μην συνειδητοποίησε σε τι κόμμα είναι πρόεδρος. Καλό θα είναι τα στελέχη που τον περιβάλλουν να τον ενημερώσουν ότι η αριστερά χτίζεται στους δρόμους και στους αγώνες. Έτσι περιφρουρούνται οι κατακτήσεις και προωθούνται νέες. Καλές είναι οι  καινοτομίες , η αξιοποίηση καινούργιων μέσων επικοινωνίας , όμως  θα μείνουν μετέωρα αν δεν στηρίζονται στην δυναμική της κοινωνίας.

Και μια υπενθύμιση για τα υψηλόβαθμα στελέχη: από εδώ και πέρα , για την όποια πορεία θα έχετε ακέραιη την ευθύνη και εσείς!! Θα είστε συμμέτοχοι!!Δεν θα υπάρξει καμία δικαιολογία! Στο χωριό μου λένε: «..ο λύκος μπροστά εμείς τον ντορό ψάχνουμε..;»!!!!

Να βάλουμε και ένα κουίζ  για προβληματισμό: μπορεί να υπάρξει κόμμα της αριστεράς που ο επικεφαλής του να μην είναι αριστερός;; Θα προσπαθήσουμε και εμείς μελλοντικά να συμβάλουμε στην λύση του!!

 

Γιώργος Κακαφίκας    

Βέροια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής