breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Νεφροπαθών Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Νεφροπαθών Ημαθίας

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της κοπής πίτας την Κυριακή 4/02/2023 στο κέντρο Γκαντίδη. Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βέροιας ο Πάτερ  Στυλιανός ο οποίος ευλόγησε τη πίτα μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Κοτίδης Βασίλειος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κωσταντίνος Καλαϊτζίδης και ο εκπρόσωπος του Δήμου Βέροιας  Κώστας Ρίζος.

Η προϊσταμένη του νεφρολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Βέροιας , η ειδικευόμενη γιατρός Άννα Μαρία Παρασκευοπουλου και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ο Ιδιοκτήτης της Μ.Ο.Χ..Α  Ευαγγελισμός Κον  Αντωνιάδη , με την ιατρό  Κα Ιντζεβίδου Έλενα ,τους γιατρούς  κο Λουτραδη Χάρη και την κα Παπαγιάννη Γεωργία την προϊσταμένη και τους νοσηλευτές. Ο Ιδιοκτήτης της Μ.Ο.Χ.Α. Ιασις Κον Κολβατζης Κυριαζής με τον Διευθυντή Κον Σπυρόπουλο Πέτρο,  με την προϊσταμένη και   το νοσηλευτικό προσωπικό.

Το Σύλλογο Διαβητικών Νομού Ημαθίας Γλυκιά Ισορροπία, και τα μέλη του Δ.Σ.

Τα φλουριά της πίτας ήταν 3 και κέρδισαν από 50 ευρώ, το ένα είναι μέλος του συλλόγου ο κος Κοντοκοτζακος και οι φίλοι η κα Δημοπούλου και ο κος Χατζηδιαμαντης

 Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Νομού Ημαθίας θέλει να  ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην κοπή της πίτας στο κτήμα (Γκαντίδη) και στην οικονομική ενίσχυση μας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής