breaking news Νέο

Εξορθολογισμός, εξοικονόμηση χρημάτων και οικονομική επιβίωση της ΔΕΥΑΝ -Απάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑΝ στο «ΕΝΑ ΜΑΖΙ»

  • Εξορθολογισμός, εξοικονόμηση χρημάτων και οικονομική επιβίωση της ΔΕΥΑΝ  -Απάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑΝ στο «ΕΝΑ ΜΑΖΙ»
  • Εξορθολογισμός, εξοικονόμηση χρημάτων και οικονομική επιβίωση της ΔΕΥΑΝ  -Απάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑΝ στο «ΕΝΑ ΜΑΖΙ»

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας της νέας Διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για εξορθολογισμό του κόστους λειτουργίας και εξοικονόμηση χρημάτων προς όφελος των δημοτών, ανακοινώνουμε ότι το επιπλέον ταμείο που δημιουργήθηκε επί διοικήσεως Καρανικόλα στο δημοτικό πάρκο στο κτήριο του πρώην ΚΕΠ καταργείται. Το συγκεκριμένο ταμείο έγινε για προφανείς λόγους και όχι για πραγματικές ανάγκες μιας και βρίσκεται εντός του αστικού ιστού και σε προκλητικά μικρή απόσταση από το ταμείο που λειτουργεί στον πολυχώρο πολιτισμού Χρήστος Λαναράς (Βέτλανς). Με τον τρόπο αυτό η επιχείρηση εξοικονομεί 12.600,00 € ετησίως.

Επιπρόσθετα η νέα διοίκηση έχει κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να καταστεί εφικτή η στελέχωση της επιχείρησης με μόνιμο προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ και μέχρι την πλήρωση των θέσεων αυτών με την ανωτέρω διαδικασία, οι εξωτερικοί συνεργάτες μειώνονται κατά 20%, μείωση που θα οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων.

Η νέα διοίκηση εργάζεται συστηματικά και άοκνα προκειμένου να διασφαλίσει την οικονομική επιβίωση της ΔΕΥΑΝ, να προχωρήσει άμεσα έργα που εντάχθηκαν σε χρηματοδοτικά προγράμματα ακόμη από την προηγούμενη θητεία της παράταξης του Κοινού Τόπου, όπως οι βιολογικοί σταθμοί της Νάουσας και των πεδινών οικισμών, να εκπονήσει νέες μελέτες για την ύδρευση και την αποχέτευση της Νάουσας και των κοινοτήτων, να ολοκληρώσει έργα που εγκρίθηκαν κατά την περίοδο της προηγούμενης διοίκησης και να προχωρήσει σε μείωση των τιμολογίων που καλούνται να καταβάλλουν οι καταναλωτές».

 

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ

Νίκος Δ. Κουτσογιάννης


ΔΕΥΑΝ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής