breaking news Νέο

Με 20 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας

Με 20 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Βέροιας θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Μητροπόλεως 46, τη Δευτέρα 19/02/2024 και ώρα 10:00, με 20 θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής :

 

ΘΕΜΑ

1ο

Έγκριση ή μη προσωρινής διακοπής  λειτουργίας μουσικών οργάνων από Κ.Υ.Ε. της εταιρείας «JUNGLE 23 Ο.Ε»

ΘΕΜΑ

2ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου για την «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

3ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

4ο

Έγκριση ή μη Πρακτικών (2ο) διαγωνισμού για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου «Αντικατάσταση του ελαστικού συνθετικού τάπητα του στίβου στο δημοτικό γυμναστήριο Δ. Βικέλας».       

ΘΕΜΑ

5ο

Έγκριση ή μη πρακτικού για την παράταση του χρόνου περαίωσης της «Προμήθειας σε αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων των δημοτικών σχολείων Ασωμάτων, Ν. Νικομήδειας, Τριποτάμου και  Αγ. Γεωργίου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

6ο

Έγκριση ή μη 3ου πρακτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της μελέτης «Μελέτη για την εκπόνηση τοπογραφικών υπηρεσιών για την διασφάλιση της Δημοτικής περιουσίας στο κτηματολόγιο για τα έτη 2023-2024».

ΘΕΜΑ

7ο

Έγκριση ή μη πρακτικού ανάδειξης αναδόχου της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος βελτίωσης λειτουργίας των υποδομών άρδευσης και μείωσης των απωλειών ύδατος του Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

8ο

Έγκριση ή μη διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διαγωνισμού για την «Προμήθεια πάγιου εξοπλισμού και στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

9ο

Έγκριση ή μη 2ης παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Επισκευή, συντήρηση παλιών και ανέγερση νέων κλωβών φιλοξενίας στο καταφύγιο ζώων συντροφιάς Δήμου Βέροιας» ΑΜ:29/2020.

ΘΕΜΑ

10ο

Έγκριση ή μη της παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Συντήρηση και επισκευή εξωτερικών κλιμάκων από σκυρόδεμα (Κ. Βέρμιο, Ξηρολίβαδο, Φωκίωνος, Εβραίικα Μνήματα)» Α.Μ.: 127/2023  

ΘΕΜΑ

11ο

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο επί Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, υφιστάμενου λατομείου μαρμάρου & κινητής μονάδας θραύσης ταξινόμησης παραγωγής αδρανών υλικών και θεώρηση Σχεδίου Διαχείρισης εξορυκτικών Αποβλήτων και Μελέτης Φυτοτεχνικής Αποκατάστασης, σε δημοτική δασική έκταση εμβαδού 47.373,72τ.μ., στην θέση "Καστρί" της ΤΚ Καστανιάς, ΔΕ Βέροιας, Δ. Βέροιας, ΠΕ Ημαθίας, με ΠΕΤ 2311002725.»

ΘΕΜΑ

12ο

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση 6ου & 13ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

13ο

Έγκριση ή μη κλεισίματος τραπεζικών λογαριασμών του καταργηθέντος Ν.Π «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας» με δ.τ. «Κ.Α.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ» και μεταφοράς ταμειακών  υπολοίπων.

ΘΕΜΑ

14ο

Έγκριση ή μη ανάκλησης της αριθμ.262/2023 απόφασης της Ο.Ε.

ΘΕΜΑ

15ο

Έγκριση ή μη αποδοχής δωρεάς για κλωβών φιλοξενίας για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

16ο

Εισήγηση στο Δ.Σ. για τη μελέτη εργοταξιακής σήμανσης και προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης και συλλεκτήριων αγωγών Ν. Νικομήδειας και Π. Λυκογιάννης και σύνδεσή τους με την ΕΕΛ Βέροιας».

ΘΕΜΑ

17ο

Εισήγηση στο Δ.Σ για τη μελέτη εργοταξιακής σήμανσης και προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια του έργου «Αγροτική οδοποιία στα  αγροκτήματα Μακροχωρίου, Ταγαροχωρίου, Λαζοχωρίου, Πατρίδας και Αγ. Μαρίνας του Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

18ο

Εισήγηση στο Δ.Σ. για την έγκριση εισόδου-εξόδου στο υπ. αρίθμ. 54 εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Δ.Κ Βέροιας.

ΘΕΜΑ

19ο

Εισήγηση στο Δ.Σ. για την έγκριση εισόδου-εξόδου στα υπ. αριθ.π 512, 513, 514 εκτός σχεδίου γεωτεμάχια του αγροκτήματος Δ.Κ. Αγ. Γεωργίου.

ΘΕΜΑ

20ο

Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής