breaking news Νέο

Αναμενόμενη ήττα του Ζαφειράκη από τον Ολυμπιακό -Αύριο Σάββατο αγωνίζεται, εκτός έδρας, στον ΠΑΟΚ

Αναμενόμενη ήττα του Ζαφειράκη από τον Ολυμπιακό -Αύριο Σάββατο αγωνίζεται, εκτός έδρας, στον ΠΑΟΚ

            Αναμενόμενη ήττα ΄δέχθηκε ο Ζαφειράκης από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ομάδα του Ολυμπιακού, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στο ΔΑΚ Νάουσας, μπροστά στα μάτια των εκατοντάδων φιλάθλων της Νάουσας, που κατέκλυσαν για ακόμη μια φορά το γήπεδο της πόλης.

            Από το ξεκίνημα μέχρι και το τέλος του αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Ναουσαίων και επικράτησαν με το ευρύ 25-40.

            Μετά τη σπουδαία πρόκριση toyw στη φάση των «8» του EHF European Cup, oι «ερυθρόλευκοι» έχτισαν από πολύ νωρίς ένα καλό προβάδισμα (1-5) και δεν επέτρεψαν ποτέ στους γηπεδούχους να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης, ανεβάζοντας διαρκώς τον δείκτη του σκορ, με αποτέλεσμα να παραμείνουν αήττητοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 14 νίκες και 1 ισοπαλία.

            Η ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας συνεχίζει στο πρωτάθλημα με τον εκτός έδρας αγώνα της, στη Θεσσαλονίκη, όπου και αντιμετωπίζει την ομάδα του ΠΑΟΚ, το Σάββατο 24/2/24. Να υπενθυμίσουμε ότι στην διάρκεια του πρώτου γύρου της Handball Premier η ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας είχε κερδίσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μέσα στη Νάουσα, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της!

Τα πεντάλεπτα: 3-5, 5-9, 8-11, 10-17, 13-18, 15-21 (ημχ), 17-22, 18-28, 21-31, 22-35, 24-37, 25-40

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπόλας 4, Τσαγκερας 1, Θεοδωρόπουλος 5, Μπουμπουλεντας, Μπάρμπας, Ροτζιος, Μπιλιούρης, Αθανασιάδης 6, Αποστολίδης 2, Σαράφης, Δεληγιάννης, Βαφείδης, Τσατσας 1, Λόλας 6.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάμπιτς): Κοτανίδης, Τζηράς 1, Καραμπουρνιώτης 2, Παπαβασίλης 3, Βίντα 7, Τζίμπουλας 2, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας 1, Σλίσκοβιτς 6, Δομπρής 3, Τσιγαρίδας 3, Πασσιάς, Σλαβούλιτσα 4, Κάβτιτς 2, Μιχαηλίδης 1, Σάββας 5.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής