breaking news Νέο

Παρουσιάστηκαν στη Βέροια τα βιβλία του Γιώργου Κοτζαερίδη

Παρουσιάστηκαν στη Βέροια τα βιβλία του Γιώργου Κοτζαερίδη

Τα βιβλία του Μικρασιάτη συγγραφέα και συνεργάτη της Ημερήσιας, Γιώργου Κοτζαερίδη, παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28/2 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, που συνοδεύτηκε με προβολή βίντεο αφηγήσεων προσφύγων πρώτης γενιάς.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, με αφορμή τη συμπλήρωση σαράντα χρόνων καταγραφής της Μικρασιατικής παράδοσης από τον κ. Κοτζαερίδη, με το χαρακτηριστικό τίτλο: «40 Χρόνια Μικρασιάτικη Παράδοση 1984-2024».

Στην εκδήλωση χαιρετισμό έκανε η πρόεδρος του Συλλόγου, Αναστασία Παυλίδου, που είχε και την ευθύνη συντονισμού της.

Στην εκδήλωση, η εκπαιδευτικός Σοφία Καρατεκίδου διάβασε ένα απόσπασμα από τα πρώτα βιβλία του συγγραφέα με τίτλο «Ένα ταξίδι στην προγονική γη του Ατάπαζαρ».

Η εκπαιδευτικός Γεωργία Τριανταφυλλίδου διάβασε ένα απόσπασμα από το 2ο βιβλίο του συγγραφέα με τίτλο «Ένα ταξίδι στην αντίπερα όχθη στην περιοχή της Προύσας».

Η πρώην δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου διάβασε απόσπασμα από τις μαρτυρίες της μάνας της, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες σε ένα βιβλίο.

Και τέλος, η εκπαιδευτικός Ευγενία Καβαλλάρη διάβασε τη συγκλονιστική μαρτυρία ενός παππού Κουβουκλιώτη.

Να σημειώσουμε ότι στο φουαγιέ του Δημαρχείου λειτουργεί έκθεση με έργα - βιβλία του συγγραφέα. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό έως και σήμερα Παρασκευή 1/3/2024.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής