breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Πήραν προβάδισμα πρόκρισης

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Πήραν προβάδισμα πρόκρισης

Ο ΦΑΣ Νάουσα και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων ήταν οι μεγάλοι νικητές των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ημαθίας, που διεξήχθησαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (υπάρχει και η ρεβάνς που θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη Τετάρτη 13 Μαρτίου).

Η ομάδα της Νάουσας, συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, που χρησιμοποιεί για έδρα η Αγία Μαρίνα, παρότι βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ (στο 7' έδωσε προβάδισμα στο σκορ στην Αγία Μαρίνα ο Καραγιάννης Α.), κατάφερε να κάνει την πλήρη ανατροπή κερδίζοντας εκτός έδρας την αντίπαλό της με 1-2, με σκόρερ τον Πίτο στο 45' και τον Λαφάρα στο 58'. Ετσι στη ρεβάνς, που όπως αναφέραμε θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη Τετάρτη 13 Μαρτίου, θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ της Νάουσας την αντίπαλό της, έχοντας υπέρ το σκορ του πρώτου μεταξύ τους αγώνα.

Την αναμέτρηση Αγίας Μαρίνας - Νάουσας διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου με βοηθούς τον Χαλατζιούκα και τον Αργυρίου.

Νίκη για την φιλοξενούμενη ομάδα και στον άλλο ημιτελικό, με τα Τρίκαλα να κερδίζουν στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου την τοπική ομάδα με 0-1.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Μάρκου στο 60'.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης με βοηθούς τον Σαμαρά και τον Μουρατίδη.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγία Μαρίνα - Νάουσα        1-2

Αγιος Γεώργιος - Τρίκαλα  0-1

 

Οι αγώνες ρεβάνς

Τετάρτη 13 Μαρτίου ώρα 3.30 μ.μ.

Νάουσα - Αγία Μαρίνα

Τρίκαλα - Αγιος Γεώργιος

 

Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος, μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου αγώνα, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής