breaking news Νέο

Τάσος Μπαρτζώκας : «Μία δέσμευσή μου γίνεται πραγματικότητα! Το μεγάλο αρδευτικό έργο «Βεργίνα – Μελίκη – Κυψέλη - Αιγίνιο» υλοποιείται!»

Τάσος Μπαρτζώκας : «Μία δέσμευσή μου γίνεται πραγματικότητα! Το μεγάλο αρδευτικό έργο «Βεργίνα – Μελίκη – Κυψέλη - Αιγίνιο» υλοποιείται!»

            Ο Τάσος Μπαρτζώκας εκδήλωσε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση του μεγάλου αρδευτικού έργου «Βεργίνα – Μελίκη – Κυψέλη – Αιγίνιο», του οποίου την αναγκαιότητα είχε αναδείξει ήδη από την προηγούμενη τετραετία διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, οπότε είχε πετύχει την εκκίνησή του!

            Εξάλλου, πριν από 3 μήνες, στη συνάντησή του με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρ. Σταϊκούρα, έθεσε και πάλι το θέμα με τα μεγάλα αρδευτικά έργα “Βεργίνας - Μελίκης – Αιγινίου"!

            Απόλυτα συνεπής στην τότε δέσμευσή του -για το πρώτο τετράμηνο του 2024-, ο Υπουργός υπέγραψε την δημοπράτηση της σχετικής μελέτης!

            Η αρχή έγινε, λοιπόν, για ένα μεγάλο έργο, που αφορά σε 260.000 στρέμματα καλλιεργειών.

            Όπως τόνισε ο Τάσος Μπαρτζώκας, συνεχίζει την εντατική προσπάθεια για έργα ζωτικής σημασίας για τον πρωτογενή τομέα στην Ημαθία! Και όπως πάντα, ανανέωσε τη δέσμευσή του, να συνεχίσει τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση αυτού του τόσο σημαντικού έργου που θα τονώσει την αγροτική παραγωγή στον Νομό μας!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής