breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Νάουσα και Άγιος Γεώργιος οι δύο φιναλίστ

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Νάουσα και Άγιος Γεώργιος οι δύο φιναλίστ

Έσπασαν καρδιές στην ημιτελική φάση των ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας, που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα, καθώς οι δύο μονομάχοι του τελικού πήραν το εισιτήριο στο φινάλε των αγώνων. Ο ΦΑΣ Νάουσα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο και ενώ τα Τρίκαλα που αγωνίζονταν στο γήπεδό τους, μέχρι το 75' βρίσκονταν αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό.

Στο ΔΑΚ της Νάουσας η Αγία Μαρίνα πήρε νωρίς προβάδισμα στο σκορ, μόλις στο 10' ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα (στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας είχε ηττηθεί με 1-2). Η Νάουσα όμως είχε την τελευταία λέξη και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Στογιάννη, που είχε περάσει αλλαγή στον αγώνα, έφερε το αποτέλεσμα στα ίσα, που της έδινε την πρόκριση για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου.

Στο γήπεδο των Τρικάλων η τοπική ομάδα κρατούσε στα χέρια της την πρόκριση, καθώς το αποτέλεσμα διατηρείτο στο 0-0 (στον πρώτο αγώνα τα Τρίκαλα είχαν κερδίσει τον αντιπαλό τους 1-0).

Στο 75' με γκολ του Τσιότσου η ομάδα του Αγίου Γεωργίου ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και στο 89' ο Σαρκατζής έστειλε την ομάδα του στον πρώτο τελικό της ιστορίας της.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής