breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Περιμένοντας την «χαριστική βολή»

  • Γ' Εθνική: Περιμένοντας την «χαριστική βολή»
  • Γ' Εθνική: Περιμένοντας την «χαριστική βολή»

Μία ακόμη ισοπαλία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και μάλιστα με το αγαπημένο του φετινό σκορ 1-1. Αυτή τη φορά με αντίπαλο την Δόξα Δράμας, μια άλλη ιστορική ομάδα, που επίσης όπως όλα δείχνουν οδηγείται και αυτή στα τοπικά πρωταθλήματα. Με έντεκα βαθμούς διαφορά, η 11η θέση που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία και ήταν ο φετινός στόχος της ομάδας και ενώ έχουν απομείνει μόλις πέντε αγωνιστικές, μοιάζει με όνειρο άπιαστο.

Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο ΝΠΣ θα τα παρατήσει. Η ιστορία του ποδοσφαιρικού εκπροσώπου αυτής της πόλης, όπως κι αν λέγεται, δεν το επιτρέπει. Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι υποχρεωμένη να παλέψει με νύχια και με δόντια μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του τελευταίου αγώνα. Απλά αυτό δεν μας εμποδίζει να δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Η φετινή διοίκηση του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, δίχως να παραγνωρίζουμε τις προσπάθειες των ανθρώπων που την αποτελούν και κυρίως τις καλές τους προθέσεις, έκανε ένα σοβαρό λάθος. Ίσως από απειρία. Ξεκίνησε τη σεζόν με ένα νεανικό και άπειρο για την κατηγορία ρόστερ και όταν διαπίστωσε ότι αυτό δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας, πραγματοποίησε ριζικές αλλαγές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όμως οι ομάδες κτίζονται το καλοκαίρι και όχι στα μέσα του πρωταθλήματος. Καμία ομάδα, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται, μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, αλλάζοντας σχεδόν ολόκληρη την βασική δεκάδα με την οποία ξεκίνησε το πρωτάθλημα, με ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όλες όσες το επιχείρησαν, απέτυχαν παταγωδώς!! Για την αγωνιστική εικόνα λοιπόν της φετινής ΒΕΡΟΙΑΣ, δεν ευθύνεται κανείς προπονητής, από τους τρεις που κάθησαν στον πάγκο της. Ούτε φυσικά οι διαιτητές. Αποκλειστικά και μόνο ευθύνεται ο κακός σχεδιασμός της διοίκησης. Επαναλαμβάνουμε δίχως να παραγνωρίζουμε και να ακυρώνουμε τις καλές προθέσεις και τις προσπάθειες των ανθρώπων που την αποτελούν.

Στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Δόξα Δράμας, η ΒΕΡΟΙΑ πήρε αυτό που δικαιούταν. Τον βαθμό της ισοπαλίας, που σχεδόν μηδενίζει τις όποιες ελπίδες παραμονής υπήρχαν. Ο αντίπαλος ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 38' με κοντινή προβολη του Ντράμε.

Η ΒΕΡΟΙΑ ξύπνησε στο β' ημίχρονο, όμως ήταν αργά για να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να αποφύγει την ήττα, με γκολ που πέτυχε ο Ντόγος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε στο 84' ο Μπλέτσας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παγώνης, που προσπάθησε να κόψει το καρπούζι στη μέση.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: : Ιωαννίδης, Ζούρκος, Γιαννόπουλος, Τζημογιάννης, Ζε Εσόνο, Ισαακίδης (46’ Γανόπουλος), Μπλέτσας, Τζόρνταν, Ντόγος, Μπάλλας (42’ λ.τ. Βασιλακάκης), Χατζηπάντος (76’ Πέλκας).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ : Ηλιάδης, Μπλιός, Μαντζανάς, Παπαϊωάννου, Κυριακίδης, Ρούτσης (76’ Οικονομίδης), Ξανθόπουλος (84’ Καραγκεβρούδης), Ντραμέ, Θεοδοσιάδης, Κόντος, Μαχαίρας.

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ 0-1

Μια ακόμη ήττα, σε ένα μοιρασμένο, σε γενικές γραμμές παιχνίδι, γνώρισε η ομάδα της Αγίας Μαρίνας αυτή τη φορά από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν όπως ήδη αναφέραμε μοιρασμένο, με τους φιλοξενούμενους πάντως, πιο έμπειροι, να είναι πιο επικίνδυνοι στις επισκέψεις τους στα καρέ της αντιπάλου τους και τελικά να πετυχαίνουν το γκολ που τους έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο 47' με τον Τζαμπέγια.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρίζος (Τασιόπουλος - Κίτος) από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Βάντσης, Τότσκα, Ράδης, Τσολάκης (80’ Σιδηρόπουλος), Τριανταφυλλίδης, Μουστάκας, Λέκα (60’ Δημητρούσης Χ.), Καραγιάννης Α., Αντωνίου (60’ Γαλόπουλος), Θεολόγου, Καραγιάννης Β. (85’ Τζαλίλης).

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ : Γκάρας, Νομικός, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Ελέζι, Πέτρου, Τζαμπέγια, Γιαννόπουλος, Κατσαμάγκας, Καρυοφύλλης. Επαιξαν και οι Τσιμίκας, Ταράσης και Μπόμπορας.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ - Δόξα 1-1

Αγία Μαρίνα - Παραλίμνιο  0-1

Καβάλα - Χρυσούπολη       1-0

Ευκαρπία - Πετεινός  5-0

Χανιώτη - Βαρβάρα   3-0

Θέρμη - Μηχανιώνα   1-0

Αβατο - Πανθρακικός          0-3

Αγγελοχώρι - Κρηστώνη    0-3 (α.α.)

 

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής