breaking news Νέο

Με 12 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Παρασκευή η Δημοτική Επιτροπή Νάουσας

Με 12 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Παρασκευή η Δημοτική Επιτροπή Νάουσας

           Τακτική  δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής  Επιτροπής του Δήμου Ηρ. Πόλης Νάουσας θα διεξαχθεί στις 5-4-2024, ημέρα  της εβδομάδος  Παρασκευή, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 14:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα 12 θέματα  της ημερήσιας διάταξης :

1

 Έγκριση ή μη δαπάνης προμήθειας ειδικών ανταλλακτικών για τον φούρνο της Κεραμικής των Eικαστικών Εργαστήριων του Δήμου Νάουσας και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης.

2

Επιστροφή ποσού αχρεωστήτως καταβληθέντος

3

Διαγραφή επιβολής προστίμων ανέγερσης και διατήρησης αυθαίρετων κατασκευών σύμφωνα με τον Ν.4178/13

4

Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2024 με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου στο Δημοτικό Ωδείο « Εστία Μουσών » και στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Η.Π. Νάουσας.

5

 Έγκριση ή μη πρόσληψης συμβασιούχου προσωπικού εργασίας πλήρους απασχόλησης, για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55 έως 67 ετών (ΥΕ Δασοφυλάκων)μέσω της με αρ. πρωτ. 42119/15-7-2020 Δημόσιας Πρόσκλησης ΟΑΕΔ.

6

Έγκριση ή μη δαπάνης συνδιοργάνωσης του Δήμου Νάουσας με τον Εκπολιτιστικό

Γυμναστικό Σύλλογο Νάουσας για το Τουρνουά χάντμπολ «Hero Cup».

7

Έγκριση οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμού, Αποτελεσμάτων

Χρήσεως και το προσάρτημα) του Δήμου Ηρ. Πόλης Νάουσας έτους 2022

8

Συντήρηση-υποστήριξη εφαρμογής λογισμικού μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού

9

Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για παράσταση στο Ελεγκτικό Συνέδριο

10

 Έγκριση της «προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης κτιρίων,  καυσίμων κίνησης, λιπαντικών  και Βελτιωτικών - χημικών παρασκευασμάτων προστασίας αυτοκινήτων, για τα οχήματα, του Δήμου Νάουσας και τα Νομικά του Πρόσωπα, για δύο έτη, ενδεικτικού προϋπολογισμού 1.906.094,30 € άνευ Φ.Π.Α.» των εγγράφων της σύμβασης, την επιλογή του τρόπου εκτέλεσης και του κριτηρίου ανάθεσης, τον καθορισμό των όρων διακήρυξης, και συγκρότηση της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης των υποβαλλόμενων προσφορών και της επιτροπής παραλαβής και παρακολούθησης , που αφορά σε ανοικτό διαγωνισμό άνω των ορίων –μέσω ΕΣΗΔΗΣ

11

Διαπίστωση ή μη, της αδυναμίας εκτέλεσης μεταφοράς των ανακυκλώσιμων υλικών του Δήμου Νάουσας στο ΚΔΑΥ Νεοχωρούδας και υπολείμματος από το Κ.Δ.Α.Υ. Νεοχωρούδας στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης

12

Έγκριση της μελέτης, της κατάρτισης των όρων διακήρυξης ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία « Μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών από το Σ.Μ.Α Νάουσας στο Κ.Δ.Α.Υ. Νεοχωρούδας και μεταφορά υπολείμματος ανακυκλώσιμων υλικών από το Κ.Δ.Α.Υ. Νεοχωρούδας στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης» για δύο έτη, ενδεικτικού προϋπολογισμού 175.464,96 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.24), την επιλογή του τρόπου εκτέλεσης και του κριτηρίου ανάθεσης και τη συγκρότηση της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης των υποβαλλόμενων προσφορών.

 

              Η σύγκληση της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής  γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87), όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν. 4555/18 και ισχύει σήμερα και τις διατάξεις του άρθρου 11 του  Ν.5043/2023(ΦΕΚ Α΄91).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΔΟΛΔΟΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής