breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πολλά γκολ, σε άδεια γήπεδα

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πολλά γκολ, σε άδεια γήπεδα

Απόγευμα δίχως το άγχος τυχόν στραβοπατήματος του περασμένου Σαββάτου για την Αλεξάνδρεια και την Νάουσα που νίκησαν άνετα και καθαρά εκτός έδρας το Μακροχώρι και την Επισκοπή με 4-1 και 5-0 αντίστοιχα διατηρώντας έτσι και την μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά των ένδεκα βαθμών και ενω απομένουν μόλις δυο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί και η διαδικασία των πλεϊ οφ κάτι που σημαίνει ότι και μαθηματικά από την περασμένη Τετάρτη η Αλεξάνδρεια είναι η νεα πρωταθλήτρια της Ενωσης μας.

Η Αλεξάνδρεια στο γήπεδο του Μακροχωρίου προηγήθηκε στο 17' με γκολ του Κ. Πιπιλιάρη και δέκα λεπτά αργότερα ο Τσιρίδης έκανε το 0-2.

Στο 65' το Μακροχώρι μείωσε σε 1-2 με τον Φιλιππίδη όμως δυο λεπτά αργότερα στο 67' ο Γιάννης Πιπιλιάρης έδωσε και πάλι προβάδισμα δυο τερμάτων στην Αλεξάνδρεια και στο 76' ο Κώστας Πιπιλιάρης με το δεύτερο προσωπικό το γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Σαμαράς - Ζουρνατζίδης).

Με δυο γκολ στο πρώτο 30λεπτο του αγώνα και τρία στο δεύτερο και τελευταίο η Νάουσα πέρασε εύκολα από την Επισκοπή κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 0-5.

Τα γκολ της νίκης της Νάουσας που ειχε πέντε διαφορετικούς σκορερ πέτυχα οι Τούφας (28'), Χιονίδης (30'), Λαφάρας (69'), Στογιάννης (54') και Τασιώνας (89').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπαλτζής (Βαλκάνος Α. - Μουρατίδης).

Τα Καβάσιλα νίκησαν στην έδρα τους τα Τρίκαλα με 3-1 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ζερβοχωρίου στον Αγιο Γεώργιο αύξησαν και πάλι την διαφορά στους 8 βαθμούς έχοντας και ενα παιχνίδι λιγότερο.

Τα τέσσερα τέρματα του αγώνα πέτυχαν οι Κουτσιάδης 5' και 71', και Τριανταφυλλίδης για λογαριασμό της νικήτριας και ο Ριζόπουλος στο 59' για τα Τρίκαλα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλη΄ς (Αργυρίου - Ζαχαριάδης).

Σπουδαία από βαθμολογικής πλευράς νίκη πέτυχε η Πατρίδα με αντίπαλο τον Κοπανό με 3-1, καθώς με την νίκη της αυτή εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Και τα δυο τέρματα της νίκης της Πατρίδας πέτυχε ο Χολέβας στα τελευταία τρία λεπτά του παιχνιδιού. Στο 90' και στις καθυστερήσεις.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυριου (Χρυσάνης - Τσίτσης).

Ισόπαλο έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξυ του Αγίου Γεωργίου και του Ζερβοχωρίου. Ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί την φιλοξενούμενη ομάδα του Ζερβοχωρίου καθώς την απομακρύνει ακόμη περισσότερο από την παραμονή της στην κατηγορία.

Το Ζερβοχώρι προηγήθηκε στο σκορ με τον Αβετίδη στο 81' όμως τρια λεπτά αργότερα στο 84', ο Αγιος Γεώργιος έφερε το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Εμμανουηλίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκόγκας (Μητρόπουλος - Γκόγκος).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μακροχώρι - Αλεξάνδρεια  1-4

Επισκοπή - Νάουσα  0-5

Καβάσιλα - Τρίκαλα   3-1

Αγιος Γεώργιος - Ζερβοχώρι      1-1

Πατρίδα - Κοπανός    2-0

Ρεπό: Μελίκη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής