breaking news Νέο

Απ. Βεσυρόπουλος στο 15ο συνέδριο της ΝΔ: «Προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά με πολιτικές και επιλογές που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο»

Απ. Βεσυρόπουλος στο 15ο συνέδριο της ΝΔ: «Προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά με πολιτικές και επιλογές που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο»

«Η Ελλάδα έχει πλέον εισέλθει σε νέα αναπτυξιακή τροχιά. Προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά με πολιτικές και επιλογές που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Μέσα από την ενίσχυση του τομέα της υγείας και την αύξηση της επιχορήγησης των νοσοκομείων. Μέσα από μια μεγάλη, ουσιαστική μεταρρύθμιση, για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων και μέσα από την αύξηση των δαπανών για τη δημόσια παιδεία. Μέσα από πολιτικές στήριξης της οικογένειας όπως η αύξηση του αφορολόγητου ορίου για τις οικογένειες με παιδιά, όχι μία αλλά δύο φορές» τόνισε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, μιλώντας στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο.

 

Ανέφερε ότι το αύριο αυτής της χώρας χτίζεται με αναπτυξιακές πολιτικές που μειώνουν τις φορολογικές επιβαρύνσεις, υπενθυμίζοντας ότι η πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία είχε την τιμή να υπηρετήσει ως Υφυπουργός Οικονομικών, προχώρησε σε πάνω από 50 μειώσεις φορολογικών επιβαρύνσεων.

 

«Σημαντικότατα βήματα έλαβαν χώρα και για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και ευρύτερο εκσυγχρονισμό της φορολογικής διοίκησης, μέσα από την ανάπτυξη ηλεκτρονικών υποδομών και υπηρεσιών για την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης επιχειρήσεων και πολιτών. Παράλληλα, υλοποιήθηκαν στοχευμένα και καίρια μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής και της φορο-αποφυγής και την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών ζητημάτων μέσα από τη διαμόρφωση ενός νέου θεσμικού πλαισίου ώστε να καταστεί η Ελλάδα μια χώρα πρότυπο για την ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικής και επενδυτικής δραστηριότητας. Αποδείξαμε και συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε ότι η συνετή δημοσιονομική διαχείριση και η στοχευμένη μείωση φόρων, μπορεί να έχει και αναπτυξιακή διάσταση» τόνισε ο κ. Βεσυρόπουλος.

 

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, έστειλε ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα για τις ευρωεκλογές: «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες επέλεξαν και συνεχίζουν να επιλέγουν την πολιτική και οικονομική σταθερότητα, αναγνωρίζοντας ότι η μοναδική πολιτική δύναμη που διαθέτει ρεαλιστικό και αξιόπιστο σχέδιο για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας είναι η Νέα Δημοκρατία. Επιλέγουν την Ισχυρή Ελλάδα. Αυτή που χτίζεται, καθημερινά, από μία κυβέρνηση που σέβεται τον άνθρωπο, διαθέτει πρόγραμμα, ξέρει να αφουγκράζεται τις ανάγκες των πολιτών και δρα με συνέπεια και σοβαρότητα. Σας καλώ να δώσουμε για ακόμη μία φορά, τη μάχη των ιδεών, να μεταφέρουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας το μήνυμά μας. Ένα μήνυμα θετικό, το μήνυμα της Ελπίδας και της Νίκης. Στις 9 Ιουνίου, θα δώσουμε μαζί ακόμη μία μάχη, τη μάχη των ευρωεκλογών. Και θα την κερδίσουμε».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής