breaking news Νέο

Ο Τ. Μπαρτζώκας στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας : «Eνότητα, ομοψυχία με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον της Ελλάδας!»

Ο Τ. Μπαρτζώκας στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας : «Eνότητα, ομοψυχία με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον της Ελλάδας!»

Ο Τάσος Μπαρτζώκας συμμετείχε στις εργασίες του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας το προηγούμενο τριήμερο και αναφέρθηκε στα συμπεράσματα που προέκυψαν:

"Η ολοκλήρωση των εργασιών του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, άφησε σε όλους μας ακόμα πιο ισχυρή την αίσθηση της ενότητας και της ομοψυχίας, ώστε να συνεχίσουμε τη δυναμική πορεία για την ανάπτυξη της πατρίδας μας! Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας ταυτίζεται με την ιστορία του ελληνικού έθνους τα τελευταία 50 χρόνια και είναι καταλυτική δύναμη διαμόρφωσης της ελληνικής κοινωνίας.

Είναι η παράταξη που πάντα οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα, είναι η παράταξη που πίστεψε και έκανε πραγματικότητα την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια! Και είναι η παράταξη, που οι ίδιοι οι θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναγνωρίζουν πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή της επικίνδυνης πορείας που είχε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, δίνοντας στην Ελλάδα νέα πνοή, νέα προοπτική και καθιστώντας την πρωταγωνίστρια στο ευρωπαϊκό χάρτη! Μέσα από τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε, το βασικό είναι να τις ξεπερνάμε όλοι μαζί και να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι! Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η Νέα Δημοκρατία είναι ενωμένη, και είναι έτοιμη να ανανεώσει για άλλη μία φορά την βαθιά εδραιωμένη σχέση εμπιστοσύνης της με τον ελληνικό λαό!".


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής